Hannu Tarmio: Pariisi kutsuu

Pariisi kutsuu

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Kun matka käy tai mieli tekee Pariisiin, tämä kaunokirjallinen opaskirja virittää loistavasti tunnelmaan ja pitää miellyttävää seuraa katukahvilassa tai Seinen rannalla.

Kirjan alaotsikko – 64 kuuluisuutta: elämyksiä, kohtaloita, erotiikkaa – kuvaa oikein hyvin sisältöä. Kirja on koottu erilaisten julkkisten mitä erilaisimmista kirjoituksista, aina Mika Waltarista Brigitte Bardot’iin. Turisteista paljasjalkaisiin pariisilaisiin. Ja kaikki kirjoitukset käsittelevät Pariisia. Mitä erilaisimmista näkökulmista. Mitä erilaisimmissa tiloissa.

Rodin-museon puiston kahvilassa voi lukea otetta Anne Delbéen kirjasta Camille Claudel. Muotikaduilla ranskalaisesta huivinkietaisusta. Montparnassella voi viettää boheemielämää Satu Waltarin kanssa. Voi lähteä yhdelle yhdestätoista valmiiksi suunnitellusta kävelyretkestä kertomusten Pariisiin.

Kertomukset, pakinat ja päiväkirjamerkinnät ovat kuin kurkistuksia kaupungin kulissien taakse. Jos ei ole varaa matkustaa, jutut lennättävät muille maille helposti ja halvalla.

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 289 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...