Hannu Tarmio: Pariisi kutsuu

Osta kirja itsellesi

Kun matka käy tai mieli tekee Pariisiin, tämä kaunokirjallinen opaskirja virittää loistavasti tunnelmaan ja pitää miellyttävää seuraa katukahvilassa tai Seinen rannalla.

Kirjan alaotsikko – 64 kuuluisuutta: elämyksiä, kohtaloita, erotiikkaa – kuvaa oikein hyvin sisältöä. Kirja on koottu erilaisten julkkisten mitä erilaisimmista kirjoituksista, aina Mika Waltarista Brigitte Bardot’iin. Turisteista paljasjalkaisiin pariisilaisiin. Ja kaikki kirjoitukset käsittelevät Pariisia. Mitä erilaisimmista näkökulmista. Mitä erilaisimmissa tiloissa. Rodin-museon puiston kahvilassa voi lukea otetta Anne Delbéen kirjasta Camille Claudel. Muotikaduilla ranskalaisesta huivinkietaisusta. Montparnassella voi viettää boheemielämää Satu Waltarin kanssa. Voi lähteä yhdelle yhdestätoista valmiiksi suunnitellusta kävelyretkestä kertomusten Pariisiin.

Kertomukset, pakinat ja päiväkirjamerkinnät ovat kuin kurkistuksia kaupungin kulissien taakse. Jos ei ole varaa matkustaa, jutut lennättävät muille maille helposti ja halvalla.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...