Tittamari Marttinen: Pastapolkka ja mangotango : ruokaloruja

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Pastapolkka ja mangotango sisältää lapsille tarkoitettuja ruoka-aiheisia runoja ja loruja. Riimittelyjen aineksina on käytetty ruokalajeja ja erilaisia ruokien perustarvikkeita, kuten hedelmiä ja vihanneksia.

Lorut ovat välillä aikamoista hassuttelua ja monet ovat sanallisesti nerokkaita. Värikkäät ja suhteellisen yksinkertaiset kuvat sopivat tyyliin. Luulen, että kirja toimii parhaiten ääneen luettuna.

Lorut olivat vaihtelevan pituisia ja sisältöisiä, joten niitä voi kokeilla lukea eri-ikäisille lapsille (ei ehkä kuitenkaan vielä ihan vauvoille). Tosin mietin lukiessani sitä, että osa ruuista oli vähän turhan eksoottisia, esimerkiksi sushin olisi voinut vaihtaa johonkin muuhun.

Veera

Olen kohta kolmikymppinen lukutoukka pääkaupunkiseudulta. Jännityskirjoja lukuunottamatta kelpaa melkein mikä tahansa kirjallisuus, mutta tänne vinkkaan eniten lasten- ja nuortenkirjoja. Kaikki vinkit »

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 275 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...