Alicia Giménez Bartlett: Petra Delicado ja merkityt tytöt

Petra Delicado ja merkityt tytöt

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Petra Delicado ja merkityt tytöt aloittaa espanjalaisen dekkarisarjan. Petra on melkein kyllästynyt työhönsä, kunnes saa hoitaakseen raakojen raiskauksien sarjan. Ainoat johtolangat ovat ne, jotka raiskaaja on tahallaan jättänyt, eli merkit uhrien käsiin. Pirtsakka Petra saa vihdoin muutakin ajateltavaa kuin ex-miehensä, vaikka ärsyttäviä miehiä kyllä näyttää riittävän.

Petra Delicado ei ole mikään uusi sarja, se on kirjoitettu alkuperäiskielellä jo 90-luvulla ja näin, vaikka vastikään suomennettu, ovat ideat jo vähän kuluneet. Petra Delicado ei ole ehtaa jännitysdekkaria vaan enemmänkin viihdettä rikoksella maustettuna. Kevyeksi kesäjännäriksi Petra sopii mainiosti, mutta Barcelonan olisin toivonut tulevan sivuilta enemmän esille ja täysiin oikeuksiinsa.

Paula

Paula on fanaattinen lukija ja yhtä aikaa on yleensä niin kaunoa kuin kaiken maailman tietokirjallisuuttakin luettavana. Paula etsii aina erikoisia lukukokemuksia, mutta silti joitakin lempikirjailijoitakin löytyy. Lukemisen lisäksi matkustelu ja kaikenmoiset käsityöt kuuluvat rakkaisiin harrastuksiin. Kaikki vinkit »

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 301 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...