Alicia Giménez Bartlett: Petra Delicado ja merkityt tytöt

Osta kirja itsellesi

Petra Delicado ja merkityt tytöt aloittaa espanjalaisen dekkarisarjan. Petra on melkein kyllästynyt työhönsä, kunnes saa hoitaakseen raakojen raiskauksien sarjan. Ainoat johtolangat ovat ne, jotka raiskaaja on tahallaan jättänyt, eli merkit uhrien käsiin. Pirtsakka Petra saa vihdoin muutakin ajateltavaa kuin ex-miehensä, vaikka ärsyttäviä miehiä kyllä näyttää riittävän.

Petra Delicado ei ole mikään uusi sarja, se on kirjoitettu alkuperäiskielellä jo 90-luvulla ja näin, vaikka vastikään suomennettu, ovat ideat jo vähän kuluneet. Petra Delicado ei ole ehtaa jännitysdekkaria vaan enemmänkin viihdettä rikoksella maustettuna. Kevyeksi kesäjännäriksi Petra sopii mainiosti mutta Barcelonan olisin toivonut tulevan sivuilta enemmän esille ja täysiin oikeuksiinsa.

Paula

Paula on fanaattinen lukija ja yhtä aikaa on yleensä niin kaunoa kuin kaiken maailman tietokirjallisuuttakin luettavana. Paula etsii aina erikoisia lukukokemuksia, mutta silti joitakin lempikirjailijoitakin löytyy. Lukemisen lisäksi matkustelu ja kaikenmoiset käsityöt kuuluvat rakkaisiin harrastuksiin. Kaikki vinkit »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.