Michael Lohmann: Pieni siilikirja

Pieni siilikirja

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Michael Lohmannin kirjoittama Pieni siilikirja ei ole kirja lemmikkisiileistä vaan luonnossa elävistä siileistä. Opasta lukiessa kannattaa muistaa, ettei Suomessa saa kesyttää villiä siiliä itselleen lemmikiksi. Pieni siilikirja on kätevä teos siileistä, joista ainakaan Suomessa ei ole aikaisemmin löytynyt kovinkaan kattavaa tietoa.

Ottamatta huomioon lakia ja tapoja, mitkä saattavat olla erilaiset Suomessa kuin Saksassa, Lohmannin kirjoittajan ote on aika töykeä. Kirjaa lukiessa saattaa tuntea itsensä tyhmäksi, vaikka kirjan idea on oppia siileistä enemmän. Pieni siilikirja kertoo kuitenkin kattavasti yhdestä söpöimmästä metsän eläimestä ja kirjan lopussa kerrotaan siileistä Suomen oloissa. Lisäksi löytyy suomenkielisiä linkkejä ja muutama teos lisää. Listaa vilkaisemalla todellakin huomaa kuinka vähän kirjoitettua tietoa on saatavilla.

Siilit ovat suloisia ja kirjaa voi suositella niin eläintenystäville kuin niille onnekkaille, joiden pihoilla siilit käyvät vierailulla.

Paula

Paula on fanaattinen lukija ja yhtä aikaa on yleensä niin kaunoa kuin kaiken maailman tietokirjallisuuttakin luettavana. Paula etsii aina erikoisia lukukokemuksia, mutta silti joitakin lempikirjailijoitakin löytyy. Lukemisen lisäksi matkustelu ja kaikenmoiset käsityöt kuuluvat rakkaisiin harrastuksiin. Kaikki vinkit »

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 301 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...