Miika Nousiainen: Pintaremontti

Pintaremontti

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Mitä kaikkea voi tehdä väärin kun lähtee lapsen kanssa puistoon, alkaen väärän merkkisistä lapsen vaatteista? Miten selvitä ainaisista sydänsuruista ja siitä yleisestä mutta ei niin tunnetusta 39-ikävuoden kriisistä? Entäpä se kuuluisa onnellinen elämä, mistä sen löytää? Voiko hyvinvointivaltiossa hyvinvointiblogia pitävä hyvinvointi-ihminen voida pahoin?

Näiden ja monien muiden arkipäivän ongelmien, kuten lapsiperhearjen ja tungettelevien sukulaisten kanssa kamppailua seurataan komedian- ja sarkasmintäyteisessä Miika Nousiaisen Pintaremontti-kirjassa, jonka ajattelen sopivan loistavasti fraasiin: “Se on ihan okei jos aina ei suju”.

Kirjassa ääneen pääsevät viisi enemmän tai vähemmän elämän päähän potkimaa henkilöä, joista pääkertojana toimii Sami Heinonen, jonka ihmissuhdesotkut vetävät vertoja teini-ikäiselle vastarakastuneelle nuorelle. Tosirakkauttaan ja perhe-elämää etsiessään hän saa vahingossa peräänsä paikallisen moottoripyöräjengin ja vilauttelijan maineen leikkipuiston vanhempien viestiryhmissä.

Kirja on Miika Nousiaisen viides teos. Se antaa lohtua elämän kolhiessa ottaen samalla huomioon ihmisen haavoittuvuuden ja inhimillisyyden. Nousiainen on itselleni uusi tuttavuus kirjailijana, mutta hänen teoksensa saavat kertaheitolla paikan kirjahyllyssäni. Loistavaa kesälukemista, suosittelen lämpimästi!

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 293 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...