Annukka Leppänen ja Paula Noronen: Pirjo ja kaveri

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Tämä sarjakuvateos ottaa kantaa aikamme polttaviin aiheisiin. Lesbous, homous ja kaikenlaiset muutkin suhteet tulevat näillä sivuilla esiin ja tyyli on vapaa, mutta erittäin hauska. Pirjo ja kaveri (lesbo) on niin ajan hermolla, että tuntuu kuin se olisi tehty viime viikolla.

Pirjo ottaa kantaa ja kaveri on mukana, lähinnä vain olemassa. Parisuhdekiemurat ovat arkipäivää, mutta tässä sarjakuvassa ne ovat hyvin koomisia. Useaan kertaan minua nauratti joko se, että oli niin totta tai sitten vaan niin heitetty yli.

Kaiken kaikkiaan kaikenlainen erilaisuus tulee esiin ja melko rankalla huumorilla. Jos uskoo olevansa huumorintajuinen, kannattaa lukea tämä kirja. Se kutkuttaa nauruhermoja.

Annukka Leppäsen kuvat ovat helppoja ja selviä. Paula Norosen teksti on helposti luettavissa ja hyvin ytimekästä.

Kini

Olen Kini, kirjojen ja kirjailijoiden ystävä. Työskentelen Kouvolan pääkirjastossa kirjastovirkailijana ja tehtävänkuvaani kuuluu mm. kirjailijavierailujen järjestäminen. Olen aina lukenut paljon ja monipuolista kirjallisuutta. Olen kulttuurin suurkuluttaja. Kirjojen lisäksi ramppaan elokuvissa ja teatterissa. Sain Kirjailijaliiton Kirjailija kiittää -palkinnon vuonna 2021! Kaikki vinkit »

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 269 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...