Frank Kuznik: Promenader i Prag

Promenader i Prag

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Promenader i Prag on matkaopas, joka sisältää kaksitoista erilaista kävelyreittiä Prahaan. Mukana on myös jonkin verran tavallisen matkaoppaan tyylistä yleistä tietoa.

Reitit on jaettu vielä pienempiin osiin ja esitetty 3D-kuvina, joista selviää miltä rakennukset reitin varrella näyttävät. Rakennuksista ja yksityiskohdista on riittävästi valokuvia. Lisäksi kohteet vaikuttavat todella kiinnostavilta.

On hyvä, että kirjassa on yleiskartta, johon on merkitty reittien sijainti kaupungissa, joten niitä ei tarvitse alkaa paikallistamaan erillisestä kartasta. Pienempiin karttoihin olisin kaivannut edes jonkinlaista mittakaavaa tai tekstiosaan jonkinlaista arviota reitin pituudesta.

Veera

Olen kohta kolmikymppinen lukutoukka pääkaupunkiseudulta. Jännityskirjoja lukuunottamatta kelpaa melkein mikä tahansa kirjallisuus, mutta tänne vinkkaan eniten lasten- ja nuortenkirjoja. Kaikki vinkit »

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 276 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...