Kaarina Kaurinkoski: 6 kävelyä Tallinnassa

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Kirja esittelee kuusi kävelyreittiä Tallinnan kaupungissa. Niistä viisi kulkee vanhassa kaupungissa ja yksi vähän pidempi laululavan suuntaan kasvitieteelliselle puutarhalle.

Ensimmäinen reaktio kirjasta oli, että onhan se vähän tylsää painottaa sitä vanhaa kaupunkia, kun Tallinnassa on muurin ulkopuolella ties mitä kaikkea kiinnostavaa nähtävää. Tarkemman tutkiskelun perusteella näytti kirjasta sittenkin olevan iloa myös kokeneemmalle matkailijalle. Eihän alueella aina tule pysähdyttyä kunnolla tutkimaan, mitä kaikkea siellä onkaan, jonka lisäksi kirja antaa mahdollisuuden löytää jotakin uutta.

Aloittelevalle Tallinnan-kävijälle tämä on erityisen suositeltava kirja. Koska tie vie melko todennäköisesti joka tapauksessa vanhan kaupungin suuntaan, niin kannattaa ottaa kirja mukaan, jos on yhtään mielenkiintoa tutustua tarkemmin muurien sisäpuoliseen alueeseen.

Kartat ovat muuten selkeitä, mutta niistä puuttuvat merkit tekstissä esitellyistä kohteista. Kävellessä täytyy siis olla tarkkana, ettei mitään mene vahingossa ohi.

close

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada uudet kirjavinkit sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.
(Erityisesti uudet kotimaiset julkaisut on usein, ei aina, saatu kustantajalta arvostelukappaleina. Se, mistä kirja on saatu, ei vaikuta siihen, kehummeko vai emme.)

Veera

Olen kohta kolmikymppinen lukutoukka pääkaupunkiseudulta. Jännityskirjoja lukuunottamatta kelpaa melkein mikä tahansa kirjallisuus, mutta tänne vinkkaan eniten lasten- ja nuortenkirjoja. Kaikki vinkit »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...