Kaarina Kaurinkoski: 6 kävelyä Tallinnassa

6 kävelyä Tallinnassa

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Kirja esittelee kuusi kävelyreittiä Tallinnan kaupungissa. Niistä viisi kulkee vanhassa kaupungissa ja yksi vähän pidempi laululavan suuntaan kasvitieteelliselle puutarhalle.

Ensimmäinen reaktio kirjasta oli, että onhan se vähän tylsää painottaa sitä vanhaa kaupunkia, kun Tallinnassa on muurin ulkopuolella ties mitä kaikkea kiinnostavaa nähtävää. Tarkemman tutkiskelun perusteella näytti kirjasta sittenkin olevan iloa myös kokeneemmalle matkailijalle. Eihän alueella aina tule pysähdyttyä kunnolla tutkimaan, mitä kaikkea siellä onkaan, jonka lisäksi kirja antaa mahdollisuuden löytää jotakin uutta.

Aloittelevalle Tallinnan-kävijälle tämä on erityisen suositeltava kirja. Koska tie vie melko todennäköisesti joka tapauksessa vanhan kaupungin suuntaan, niin kannattaa ottaa kirja mukaan, jos on yhtään mielenkiintoa tutustua tarkemmin muurien sisäpuoliseen alueeseen.

Kartat ovat muuten selkeitä, mutta niistä puuttuvat merkit tekstissä esitellyistä kohteista. Kävellessä täytyy siis olla tarkkana, ettei mitään mene vahingossa ohi.

Veera

Olen kohta kolmikymppinen lukutoukka pääkaupunkiseudulta. Jännityskirjoja lukuunottamatta kelpaa melkein mikä tahansa kirjallisuus, mutta tänne vinkkaan eniten lasten- ja nuortenkirjoja. Kaikki vinkit »

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 293 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...