Andy Riley: Pupujen uusi itsemurhakirja

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Ei ole pupujen elämä pelkkää voikukilla tanssimista, kun ovat niin innokkaita heittämään veivinsä. Pupujen uusi itsemurhakirja on jo kolmas pupujen kamikazeopus, joten pupujen sinnikkäät veivinheittoyritykset ovat löytäneet yleisönsä. Puput tappavat tai yrittävät tappaa itsensä sivu kerrallaan mitä mielikuvituksellisimmilla tavoilla ja sen kummempia selittelemättä.

Pupujen innokkaat itsemurhat ovat harmitonta mustaa huumoria ilman ilkeyksiä tai törkyä. Itsemurhat ovat kekseliäitä ja niissä vilahtelee lainauksia elokuvista ja kirjoista. Piirrosjälki on mutkatonta ja laadukasta. Hyvä niin, koska tekstiä kirjassa on minimaalisen vähän; kuvat kertovat kaiken.

Pupujen itsemurhilla saa nopeat naurut ja niitä voi suositella välipalaksi niille jotka ovat nähneet kaiken ja haluavat nähdä lisää.

Paula

Paula on fanaattinen lukija ja yhtä aikaa on yleensä niin kaunoa kuin kaiken maailman tietokirjallisuuttakin luettavana. Paula etsii aina erikoisia lukukokemuksia, mutta silti joitakin lempikirjailijoitakin löytyy. Lukemisen lisäksi matkustelu ja kaikenmoiset käsityöt kuuluvat rakkaisiin harrastuksiin. Kaikki vinkit »

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 296 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...