Seppo Jokinen: Räätälöity ratkaisu

Osta kirja itsellesi

Olen aina tykännyt komisario Koskisesta, Sakari Koskisesta. Niin tälläkin kertaa, oli erittäin miellyttävää tavata hänet. Pari päivää meni hänen parissaan sohvalla seuraten, kuinka hän palasi sairaslomaltaan ratkomaan kiperää tilannetta. Nuori koulupoika löydettään kuolleena ja ennen kuin vyyhti on selvitetty, siinä on monta solmukohtaa. Kun solmut alkoivat aueta, ne aukesivat upeasti.

Räätälöity ratkaisu kertoo kahdesta konsultista, jotka pyörittävät hiukan kyseenalaista firmaa. Kun toinen irtisanoo toisen, vihan määrä tulee täyteen ja alkaa tapahtua. Miten se kaikki nivoutuu nuoriin koululaisiin, tuntuu aluksi oudolta, mutta niin vaan löytyy yhtymäkohdat. Palaset loksahtavat paikoilleen. Nuorisoporukka rötöstelee ja poliisit saavat kaiken aikaa uusia ilmoituksia. Kuka muu tietää ja ottaa ohjat omiin käsiinsä?

Komisario Koskinen on ollut sairaslomalla masennuksen takia. Syyt tietävät kaikki, jotka ovat häneen jo aiemmin tutustuneet. Lukija on niin täysillä Koskisen mukana ja haluaa auttaa ja toivoo, että kaikki kyllä vielä kääntyy hyväksi. Seppo Jokisen tyyli kertoa ja kuljettaa mukana on sitä luokkaa, että sen mukaan haluaa antautua. Paikoin on jännittävää, todella, mutta kun pääsin kirjan loppuun ja laskin sen käsistäni, minulla valuivat kyyneleet.

close

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada uudet kirjavinkit sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Kini

Olen Kini, kirjojen ja kirjailijoiden ystävä. Työskentelen Kouvolan pääkirjastossa kirjastovirkailijana ja tehtävänkuvaani kuuluu mm. kirjailijavierailujen järjestäminen. Olen aina lukenut paljon ja monipuolista kirjallisuutta. Olen kulttuurin suurkuluttaja. Kirjojen lisäksi ramppaan elokuvissa ja teatterissa. Kaikki vinkit »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...