Juba: Rakas possumunkki

Rakas possumunkki

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Ensimmäinen Viivi ja Wagner -albumi julkaistiin yli 25 vuotta sitten. Siinä ajassa hahmot ovat kehittyneet, vaikka asetelma on pysynyt suhteellisen samana. Rakas possumunkki on sarjan 27. albumi.

Viivi ja Wagner seuraa sikaa ja tämän elämänkumppania näiden komediallisissa itseaiheutetuissa ongelmissa. Viivin ja Wagnerin elämä on yhtä koettelemusta. Wagner ei kauheasti asioihin panosta. Pahimmillaan hän juopottelee koko kesän ja laskee illanvietot pubeissa työvuoroiksi. Viivi puolestaan kaikesta huolimatta rakastaa Wagneria ja siten mahdollistaa sikailun.

Vaikka valtaosa sarjakuvasta seuraakin sikailevaa parisuhde-elämää, on joukkoon aina silloin tällöin ujuttautunut absurdia huumoria edustava strippi. Nämä stripit ovat omasta mielestäni sarjan parhaita ja harmikseni tässä albumissa niitä ei juurikaan ole.

Tässä vaiheessa Viivi ja Wagner on varmasti jo kaikille tuttu ja turvallinen. Juba onnistuu kirjoittamaan samoista aihepiireistä yhä uusia strippejä. Rakas possumunkki on laadukas kokoelma, jota voi suositella erityisesti sikailua kaipaaville.

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 303 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...