Arto Manninen: Rakasta : Aforismeja, runoja ja mietteitä vuoden jokaiselle kuukaudelle

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Runo- ja aforismikirjoja on nurkat turvoksissa, mutta tämä kirja on rakkautta. Ei mitään lässynlässyä, vaan ihan sitä oikeaa vai onko ihan sellaista oikeaa määriteltävissäkään? No, minusta ihan oikea rakkaus lähtee siitä, että rakastaa itseään, koska sitten on helpompi rakastaa myös muita. Niinhän iso kirjakin sanoo. Heti alkulehdillä, tammikuun kohdalla, Arto Manninen korostaa tätä, Rakasta itseäsi, sillä siinä on sekin hyvä puoli, että siinä samalla rakastaa ja tulee rakastetuksi.

Näin edetään kuukausi kerrallaan, joka kuukauden aikana napsahtaa kolme tai neljä ohjetta runoineen. Kirja ei ole mikään Tee näin, niin elät parempaa elämää -kirja, vaan minusta se vaan herättelee lempeästi huomaamaan ne pikkuasiat, jotka kuitenkin ovat niin kovin tärkeitä. Asiat ja tunteet, kaikki käydään läpi, ihan kivasti aina aloituspuheenvuorolla ja ikään kuin todisteeksi meille kaikille tuttuja runoja ja aforismeja aiheesta. Jää mieleen heti, että näinhän se on.

Meinasin ensin, että voisin laittaa kirjan jollekin lahjaksi, mutta en kykene, pidän sen itse! Suosittelen kuitenkin tätä kirjaa lahjaksi, nykyajan kiireiselle ihmiselle, joka ei koskaan kerkeä mitään lukemaan. Tämä kirja pysäyttää hetkeksi, jopa ajattelemaan.

Kini

Olen Kini, kirjojen ja kirjailijoiden ystävä. Työskentelen Kouvolan pääkirjastossa kirjastovirkailijana ja tehtävänkuvaani kuuluu mm. kirjailijavierailujen järjestäminen. Olen aina lukenut paljon ja monipuolista kirjallisuutta. Olen kulttuurin suurkuluttaja. Kirjojen lisäksi ramppaan elokuvissa ja teatterissa. Sain Kirjailijaliiton Kirjailija kiittää -palkinnon vuonna 2021! Kaikki vinkit »

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 275 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...