Alastair Reynolds: Lunastuksen arkki

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Ilmestysten avaruuden tarina jatkuu. Amarantiinien kohtalo on selvinnyt, ja sama tuho uhkaa myös ihmisiä. Sopua ei silti ihmisten kesken ole, vaan eri tahot kiistelevät kovasti edellisestä osasta tutuista maailmanlopun aseista, joita Nostalgia for Infinity kantaa ruumassaan.

Tarina on huikean jännittävä pitkin matkaa, ja täynnä kerrassaan kutkuttavia käänteitä. Tieteellinen puoli tarjoilee mielenkiintoisia ajatuksia avaruusmatkailun jouduttamisesta ja pari hilpeän synkkää seurausta epäonnistuneille kokeille.

Ilmestysten avaruuden lukeminen ei ole pakkovaatimus Lunastuksen arkista nauttimiselle, mutta suosittelen silti ehdottomasti aloittamaan alusta.

Mikko

Kirjavinkkien päätoimittaja Mikko Saari lukee kirjoja laajasti, mutta enimmäkseen uusia naisten kirjoittamia kirjoja. Mikko pelaa monimutkaisia lautapelejä ja päätoimittaa Lautapeliopasta. Työkseen Mikko tietää WordPressistä kaiken, mitä tietää tarvitsee. Instagramissa Mikko on @mikko_lukee. Kaikki vinkit »

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 196 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...