Peter Swanson: Rules for Perfect Murders

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Malcolm pitää jännityskirjoihin erikoistunutta kirjakauppaa ja ollakseen ajan hermoilla, näkyvyyttä pitää saada muun muassa blogia pitämällä. Malcolm on aikoinaan kirjoittanut listan täydellisistä kirjallisista murhista, joka on jo kirjoittajalta unohtunut, kunnes FBI tulee kylään ja kertoo murhaajasta, joka on nähtävästi saanut inspiraation Malcolmin listasta. Onko kaikki vain sattumaa, onko kyse kostosta vai aivan jostain muusta?

Rules for Perfect Murders onnistui yllättämään useamman kerran. Kirja ammentaa ideoita kuolemattomista jännityskirjoista ja juuri, kun lukija luulee tietävänsä, mitä tulee tapahtumaan, jää suu auki hämmennyksestä. Rules for Perfect Murders oli iloinen yllätys jännityskirjojen runsauden paljoudesta. Kirja on kirjoitettu hyvin, hahmot ovat realistisia ja loppu on tyydyttävä.

Paula

Paula on fanaattinen lukija ja yhtä aikaa on yleensä niin kaunoa kuin kaiken maailman tietokirjallisuuttakin luettavana. Paula etsii aina erikoisia lukukokemuksia, mutta silti joitakin lempikirjailijoitakin löytyy. Lukemisen lisäksi matkustelu ja kaikenmoiset käsityöt kuuluvat rakkaisiin harrastuksiin. Kaikki vinkit »

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 301 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...