Kalle Veirto: Säbätalvi

Säbätalvi

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

19-vuotias Einari ajoi tyttöystävänsä kanssa skootterilla kolarin, jossa molemmat saivat vammoja ja oikeusjuttu on edessä. Hän saa tarjouksen lähteä Heinolaan pelaamaan salibandya paikalliseen joukkueeseen ammattilaisena ja lähtee sinne.

Ennakkoon mietitytti, jaksaakohan urheilukirja kiinnostaa minua loppuun asti, mutta periaatteessa sen idea kuitenkin vaikutti sen verran hyvältä, että päätin kokeilla. Riskinotto kannatti: tämä oli pojille suunnatuksi nuortenkirjaksi hyvä. Teksti on sujuvaa ja tarina tosiaan jaksoi kiinnostaa myös tällaista salibandya harrastamatonta lukijaa ihan loppuun asti.

Jos jossakin on urheilua harrastavia yläkouluikäisiä poikia, jotka pitäisi saada lukemaan jotakin, niin tätä kirjaa kannattaa tarjota.

Veera

Olen kohta kolmikymppinen lukutoukka pääkaupunkiseudulta. Jännityskirjoja lukuunottamatta kelpaa melkein mikä tahansa kirjallisuus, mutta tänne vinkkaan eniten lasten- ja nuortenkirjoja. Kaikki vinkit »

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 303 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...