Riikka Hedman: Sämpy : kissan vuosi

Osta kirja itsellesi

Sämpy on persoonallisen pörheä kissa Oulusta ja nettisensaatio. Ihaninta Sämpyssä on, että se on elinvoimainen ja terve kissa. Kissoja netissä riittää ja suosituimmat tällä hetkellä valitettavasti ovat geenimutaatioista kärsiviä, joiden kasvattamista tai tehtailua ei pidä kannustaa.

Sämpy-kirja on kookas valokuvakirja, jossa on hienoja kuvia Sämpystä sekä perheen muista kissoista – mutta Sämpy on ilmeikkäin. Kirjassa käydään vuosi läpi ja kissasta on kuvia kaikilta vuodenajoilta. Muutama tekstinpätkä ja murteellinen viite kissan ajatuksiin on mahdutettu mukaan.

Kirja sopii todelliselle kissafanille. Kuvat ovat upeita, mutta mielestäni kirjaan olisi voinut tuoda hieman muutakin sisältöä. Teos on kahvipöytäkirjaksi kutsutun kokoinen, joka on eduksi laadukkaille kuville, mutta muuten tuntuu hieman isolta.

close

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada uudet kirjavinkit sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Paula

Paula on fanaattinen lukija ja yhtä aikaa on yleensä niin kaunoa kuin kaiken maailman tietokirjallisuuttakin luettavana. Paula etsii aina erikoisia lukukokemuksia, mutta silti joitakin lempikirjailijoitakin löytyy. Lukemisen lisäksi matkustelu ja kaikenmoiset käsityöt kuuluvat rakkaisiin harrastuksiin. Kaikki vinkit »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...