John Dickson Carr: Se kulkee öisin

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Mies menee huoneeseen, jossa ei ole ketään muita. Kukaan muu ei mene huoneeseen, eikä myöskään poistu sieltä. Vain kymmenen minuuttia myöhemmin huoneeseen menee tarjoilija, joka löytää miehen murhattuna. Kuka on syyllinen ja ennen kaikkea: miten ihmeessä tämä on mahdollista?

Tutkintatuomari Henri Bencolin on onneksi rikostutkinnan mestari, joten tämäkin kauhu saadaan hetkessä lukkojen taakse pariisilaisia piinaamasta, mutta mestarillisessa rikoksessa riittää lukijalle ihmeteltävää.

Se kulkee öisin esitteli lukijoille ensimmäistä kertaa mestaritutkija Bencolinin. Vuonna 1930 ilmestynyt kirja on samalla maestro John Dickson Carrin esikoisteos. 1930-luvun kultakauden mysteeridekkarien ystäville tämä pieni pähkinä on takuuvarmaa luettavaa.

Mikko

Kirjavinkkien päätoimittaja Mikko Saari lukee kirjoja laajasti, mutta enimmäkseen uusia naisten kirjoittamia kirjoja. Mikko pelaa monimutkaisia lautapelejä ja päätoimittaa Lautapeliopasta. Työkseen Mikko tietää WordPressistä kaiken, mitä tietää tarvitsee. Instagramissa Mikko on @mikko_lukee. Kaikki vinkit »

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 290 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...