John Dickson Carr: Se kulkee öisin

Osta kirja itsellesi

Mies menee huoneeseen, jossa ei ole ketään muita. Kukaan muu ei mene huoneeseen, eikä myöskään poistu sieltä. Vain kymmenen minuuttia myöhemmin huoneeseen menee tarjoilija, joka löytää miehen murhattuna. Kuka on syyllinen ja ennen kaikkea: miten ihmeessä tämä on mahdollista?

Tutkintatuomari Henri Bencolin on onneksi rikostutkinnan mestari, joten tämäkin kauhu saadaan hetkessä lukkojen taakse pariisilaisia piinaamasta, mutta mestarillisessa rikoksessa riittää lukijalle ihmeteltävää.

Se kulkee öisin esitteli lukijoille ensimmäistä kertaa mestaritutkija Bencolinin. Vuonna 1930 ilmestynyt kirja on samalla maestro John Dickson Carrin esikoisteos. 1930-luvun kultakauden mysteeridekkarien ystäville tämä pieni pähkinä on takuuvarmaa luettavaa.

Mikko

Kirjavinkkien päätoimittaja Mikko Saari lukee kirjoja laajasti, mutta enimmäkseen uusia kirjoja painottuen naisten kirjoittamiin kirjoihin. Mikko pelaa fanaattisella innolla monimutkaisia lautapelejä ja päätoimittaa Lautapeliopasta. Työkseen Mikko tietää WordPressistä kaiken, mitä tietää tarvitsee. Kaikki vinkit »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...