Heidi Viherjuuri: Seikkailu kutsuu, Hilja

Seikkailu kutsuu, Hilja

Osta kirja itsellesi

Hilja ja vihreän talon kesä aloitti uuden lastenkirjasarjan, jonka toinen osa ilmestyy pian edellisen jälkeen. Hilja on odottanut kauan syyslomaa, jolloin luvassa on matka kaupunkiin Martti-serkun luokse.

Matka uhkaa kuitenkin peruuntua, kun Martin vanhemmille tulee työkiireitä. Matkaan päästään silti, kun naapuruston Mansikkatäti, Sadetakkimummo ja Valkoherukkamummo lupautuvat lähtemään lastenvahdeiksi.

Näin päästään näppärästi eroon tylsistä vanhemmista ja päästään revittelemään tätienergialla. Hilja, pikkusisko Taimi, serkku Martti ja kolme tätiä ovat sellainen tehojengi, että ei ihme, että kaupungissa sattuu ja tapahtuu, etenkin kun joukkio on enimmäkseen vähän maalaista ja tottumatonta kaupungin elämään.

Seikkailu kutsuu, Hilja on edeltäjänsä tapaan mukava lastenkirja, joka sopii yhtä lailla aikuisille ääneen luettavaksi ja pienemmillekin lukijoille itse luettavaksi.

close

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada uudet kirjavinkit sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Mikko

Kirjavinkkien päätoimittaja Mikko Saari pitää World Fantasy Award -voittajista ja suurten ideoiden scifistä. Mikko pelaa fanaattisella innolla monimutkaisia lautapelejä ja päätoimittaa Lautapeliopasta. Työkseen Mikko tietää WordPressistä kaiken, mitä tietää tarvitsee. Kaikki vinkit »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...