Jonathan Tropper: Seitsemän sietämättömän pitkää päivää

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Judd Foxmanin aviokriisi jää tauolle kun hänen kauan sairastellut isänsä kuolee. Hautajaisten jälkeen kaikkien yllätykseksi vainaja on toivonut perheen viettävän suruviikkoa. Suruviikon aikana Leski ja neljä jo vieraantunutta sisarusta perheineen joutuvat perinnettä noudattaen viettämään viikon saman katon alla surren ja ottaen vastaan surunvalittelijoita. Pienessä kaupungissa suruviikon vastaanotto osoittautuu viikon vetonaulaksi.

Seitsemän sietämättömän pitkää päivää on raikkaan realistinen ja miellyttävän viihdyttävä lukunautinto. Kirjasta nauttii kuin lauantai-illan elokuvasta ja elokuvakäsikirjoituksen kahinan saattaa melkein kuulla taustalta. Kaikki on kovin nasevasti sanottua ja viikkoon saadaan mahtumaan monen monta yllätystä, vaikkakin uskottavia tapahtumia. Tästä huolimatta itse pidän eheän kattavasta juonesta ja kiinnostavista hahmoista. Aion ehdottomasti tutustua Tropperin muihin kirjoihin saman tien.

Kirja saa hymyilemään mukavasti osoittaen samalla, ettei pieleen mennyt ihmissuhde ole maailmanloppu, kuolema on osa elämää ja ettei elämää missään nimessä pidä ottaa liian vakavasti.

Paula

Paula on fanaattinen lukija ja yhtä aikaa on yleensä niin kaunoa kuin kaiken maailman tietokirjallisuuttakin luettavana. Paula etsii aina erikoisia lukukokemuksia, mutta silti joitakin lempikirjailijoitakin löytyy. Lukemisen lisäksi matkustelu ja kaikenmoiset käsityöt kuuluvat rakkaisiin harrastuksiin. Kaikki vinkit »

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 300 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...