Erika Vik: Seleesian näkijä

Seleesian näkijä

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Hän sanoi nimekseen Aleia pääsi lukulistalle kauniin kantensa ja kiehtovan nimensä vuoksi. Seleesian näkijä taas oli pakollista luettavaa ensimmäisen osan jälkeen, sen verran kiehtovan maailman Erika Vik oli esikoisessaan keitellyt kokoon.

Aleia pääsee nyt Seleesiaan, ystävänsä Corildonin kotimaahan, jota asuttavat ihmisistä eroavat seleesit. Aleia osaa mystisesti seleesien kieltä, mikä on tietysti hyvin käytännöllistä, mutta kulttuuri on silti vieras ja erikoinen, vaikka monin paikoin ihmisten kulttuuria muistuttaakin.

Seleesiassa Aleiasta tulee osa politiikkaa ja valtapelejä mielenkiintoisten kykyjensä vuoksi. Armeijaakin saattaisi kiinnostaa Aleian kyky sulkea seleesien taikavoimien lähde, toinen pulssi. Mutta Aleiaa jahtaa myös joku muu, joku tuntematon taho – joka ei kaihda verenvuodatustakaan.

Samalla Seleesian ilmapiiri kiristyy. Puhutaan sodan uhasta, vaarallisia tulilintuja, seleesien perinteisiä vihollisia, on taas nähty.

Seleesian näkijä on kiehtova kirja, joka tuo lisäkierroksia jo valmiiksi mielenkiintoiseen tarinaan. Kaksosaurinkojen maailma on edelleen kiinnostava sekoitus fantasiaa ja steampunkia. Trilogian viimeistä osaa jää odottamaan suurella mielenkiinnolla.

close

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada uudet kirjavinkit sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.
(Erityisesti uudet kotimaiset julkaisut on usein, ei aina, saatu kustantajalta arvostelukappaleina. Se, mistä kirja on saatu, ei vaikuta siihen, kehummeko vai emme.)

Mikko

Kirjavinkkien päätoimittaja Mikko Saari lukee kirjoja laajasti, mutta enimmäkseen uusia kirjoja painottuen naisten kirjoittamiin kirjoihin. Mikko pelaa fanaattisella innolla monimutkaisia lautapelejä ja päätoimittaa Lautapeliopasta. Työkseen Mikko tietää WordPressistä kaiken, mitä tietää tarvitsee. Kaikki vinkit »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...