Ismo Loivamaa (toim.): Soita soita sinikello : Suomen lasten kesärunot

Soita soita sinikello

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Ismo Loivamaan toimittamat ja Rudolf Koivun kuvittamat Jos sul lysti on ja Unen sinistä maata päin ovat saaneet jatkoa kesärunojen kokoelmasta. Soita soita sinikello noudattaa tuttua konseptia. Perinteiset ja uudemmat tekstit on kuvitettu tällä kertaa Martta Wendelinin upeilla maalauksilla.

Kesärunoissa ei ehkä ole yhtä paljon klassikkoja kuin vaikka kehtolauluissa. Toki mukana on laajalti tuttuja tekstejä kuten Ken söi kesävoin -loru. Immi Hellen on sanoittanut muutaman tunnetuimmista lastenlauluista ja myös tässä teoksessa hänen tekstinsä nostavat parhaiten pintaan lapsuuden kesien kiireettömyyden.

Kirja lienee parhaimmillaan aikuisen ja lapsen yhteisissä, rauhallisissa hetkissä.

Joni

Vuodesta 2007 Kirjavinkkeihin kirjoittanut Joni Sundström lukee monipuolisesti. Intohimoinen luonnon tutkiminen ja retkeily ovat elämäntapoja, joten luontokirjat kiinnostavat erityisesti. Kotisivut: Kaikki vinkit »

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 302 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...