Ismo Loivamaa (toim.): Unen sinistä maata päin

Osta kirja itsellesi

Kehtolaulut ja iltasadut ovat sellaista perinnettä, jonka haluaisi säilyvän sukupolvelta toiselle. Unen sinistä maata päin on koonnut sinisten kansien väliin ikivihreitä ja hieman tuntemattomampiakin kehtolauluja sekä runoja.

Kirja on teemansa lisäksi ulkoasultaankin levollinen, taitto on mukavan väljää. Tekstit pysyvät tiukasti uni- ja nukkumisteemassa, mutta erityyliset sanoittajat kuten Martti Haavio, Kirsi Kunnas ja Aleksis Kivi pitävät huolen ettei toistoa ole liikaa. Mukana on myös monta suomalaista kansanrunoa kuten Nuku Nuku Nurmilintu tai Tuu Tuu Tupakkarulla.

Rudolf Koivun kuvat ovat tutun upeita. Lapsiperheille erityisesti sopiva teos, jonka tekstejä voi lukea, lausua tai laulaa.

close

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada uudet kirjavinkit sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Joni

Vuodesta 2007 Kirjavinkkeihin kirjoittanut Joni Sundström lukee monipuolisesti. Intohimoinen luonnon tutkiminen ja retkeily ovat elämäntapoja, joten luontokirjat kiinnostavat erityisesti. Kotisivut: Kaikki vinkit »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...