Cory Doctorow: Someone Comes to Town, Someone Leaves Town

Osta kirja itsellesi

Alan pärjäisi oudoin perhe -kisassa hienosti: isä on vuori, äiti on pesukone, veljeksistä yksi on saari, toinen on selvänäköinen, kolmas on kuollut (ja silti melkoinen maanvaiva) ja loput kolme sisäkkäisiä kuin maatuskanuket. Ei ihme, jos Alan on itsekin hieman erikoinen.

Yritteliäs Alan viihtyy kuitenkin ihmisten parissa erilaisia bisneksiä pyörittäen – uusimpana Toronton varustaminen ilmaisilla langattomilla verkkoyhteyksillä roskiksia dyykkaavan teknopunkkarin kanssa. Naapurin siivekäs tyttö ystävineen on luontaista seuraa Alanille. Tarina on jotakuin yhtä kummallinen kuin sen päähenkilöt. Alan on mielenkiintoinen hahmo, joten kirjaa on ilo lukea. Tähän asti lukemistani Doctoroweista tämä on selvästi paras.

Kirjan kotisivuilta saa kirjan ilmaiseksi useissa digitaalisissa muodoissa.

Mikko

Kirjavinkkien päätoimittaja Mikko Saari pitää World Fantasy Award -voittajista ja suurten ideoiden scifistä. Mikko pelaa fanaattisella innolla monimutkaisia lautapelejä ja päätoimittaa Lautapeliopasta. Työkseen Mikko tietää WordPressistä kaiken, mitä tietää tarvitsee. Kaikki vinkit »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.