Cory Doctorow: Someone Comes to Town, Someone Leaves Town

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Alan pärjäisi oudoin perhe -kisassa hienosti: isä on vuori, äiti on pesukone, veljeksistä yksi on saari, toinen on selvänäköinen, kolmas on kuollut (ja silti melkoinen maanvaiva) ja loput kolme sisäkkäisiä kuin maatuskanuket. Ei ihme, jos Alan on itsekin hieman erikoinen.

Yritteliäs Alan viihtyy kuitenkin ihmisten parissa erilaisia bisneksiä pyörittäen – uusimpana Toronton varustaminen ilmaisilla langattomilla verkkoyhteyksillä roskiksia dyykkaavan teknopunkkarin kanssa. Naapurin siivekäs tyttö ystävineen on luontaista seuraa Alanille. Tarina on jotakuin yhtä kummallinen kuin sen päähenkilöt. Alan on mielenkiintoinen hahmo, joten kirjaa on ilo lukea. Tähän asti lukemistani Doctoroweista tämä on selvästi paras.

Kirjan kotisivuilta saa kirjan ilmaiseksi useissa digitaalisissa muodoissa.

Mikko

Kirjavinkkien päätoimittaja Mikko Saari lukee kirjoja laajasti, mutta enimmäkseen uusia kirjoja painottuen naisten kirjoittamiin kirjoihin. Mikko pelaa fanaattisella innolla monimutkaisia lautapelejä ja päätoimittaa Lautapeliopasta. Työkseen Mikko tietää WordPressistä kaiken, mitä tietää tarvitsee. Kaikki vinkit »

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 969 tilaajan joukkoon!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...