Aranzi Aronzo: Söpöt huopamaskotit

Osta kirja itsellesi

Huopa on ihanan helppokäyttöistä materiaalia ja samalla myös suhteellisen halpaa. Söpöt huopamaskotit -askarteluoppaassa on vinkkejä kaikenlaisiin yltiösöpöihin maskotteihin ja muuta ei tarvita kuin huopaa, sakset ja neulaa ja lankaa tai liimaa. Jos ei virkkuukoukku pysy käsissä, mutta haluaa tehdä itselleen suloisen maskotin, kannattaa tutustua kirjaan.

Ohjeet ovat myös ihanan helppoja, mutta maskoteista saa silti oman näköisiä. Jokaiselle hahmolle on oma aukeamansa, joista löytyy kaavat ja kuvitetut ohjeet pikkukuvin. Kirjassa neuvotaan kopioimaan kaavat ja samalla malleista voi tehdä hieman tai paljonkin isompia, jos ei aivan pientä halua näperrellä. Kirjan lopussa on vinkkejä muunnelmien tekemiseen, vaikka innokkaimmat ovat varmasti saaneet jo samat ideat. Pieni miinus ehkä liiastakin helppoudesta, mallit ovat yksinkertaisia ja jotkut ehkä hieman persoonattomia. Luovuutta se ei tietenkään haittaa ja kirjasta saa paljon hyviä peruskaavoja.

Kirja sopii niin söpöilyyn hurahtaneille näpertelijöille kuin askarteluideoita kaipaavalle.

Paula

Paula on fanaattinen lukija ja yhtä aikaa on yleensä niin kaunoa kuin kaiken maailman tietokirjallisuuttakin luettavana. Paula etsii aina erikoisia lukukokemuksia, mutta silti joitakin lempikirjailijoitakin löytyy. Lukemisen lisäksi matkustelu ja kaikenmoiset käsityöt kuuluvat rakkaisiin harrastuksiin. Kaikki vinkit »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...