Suzanne Chiew: Stella ja toivomustähti

Osta kirja itsellesi

Jotenkin tuntuu siltä, että loistavat tähdet ovat pikkuihmisille tärkeä juttu. Itselleni tulee mieleen muutamakin tähtiloistoa sisältävä lastenkirja, yhtenä esimerkkinä täälläkin vinkkaamani Siili ja tähtisade. Mutta ovathan ne tuikkeineen mielenkiintoisia taivaankappaleita ja ainakin meidän pienen kerholaisemme yksi suosikkilauluista on alusta asti ollut Tuiki, tuiki tähtönen.

Stella ja toivomustähti tuo jälleen yhden tähden lastenkirjamaailman alati kasvavalle taivaalle. Lempeä tarina pudonneen tähden löytävästä Stella pupusta on samalla tarina hyväsydämisestä auttamisesta. On paljon mukavampi toivoa, kun oikeasti voi ilahduttaa ystävää. Ja saahan Stella lopulta uuden tuikkivan ystävänkin.

Tämän kirjan juttu on sen läpi sädehtivä tähti, jonka ulkomuoto hieman muuttuu tarinan edetessä. Meillä ainakin se sai positiivisen vastaanoton.

Hempeä suositus.

Kaisa

Kaisa Sutela on kirjakaupan hyllyjen väliin työelämässään eksynyt – ja uppoutunut – teologi. Kaisa rakastaa kirjojen tuoksua, uusien ja vanhojen, ja sitä hetkeä, jolloin saa asettaa uuden asukin kirjahyllyynsä. Kirjallisuuden lajien suhteen hän on lähes kaikkiruokainen, mutta viihtyy silti parhaiten laatukirjallisuuden parissa. Harrastaa lisäksi ruoanlaittoa ja omaa blogin jos toisenkin. Kaikki vinkit »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...