Kari Enqvist: Suhteellisuusteoriaa runoilijoille

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Suhteellisuusteoria on ehdottomasti tärkeimpiä ja vaikuttavimpia ihmismielen luomuksia ja sen keksijä Albert Einstein kiistatta kaikkien aikojen merkittävimpiä ajattelijoita. Suhteellisuusteoria voi tuntua vaikealta, mutta kyseessä on pohjimmiltaan melko yksinkertainen asia: niin yksinkertainen, ettei sen vaikeus käy tekosyystä olla ottamatta selvää, mistä suhteellisuudessa on kyse.

Tarvitaan vain riittävän selkeä kirja ja sellainen on tässä. Enqvistin teos Suhteellisuusteoriaa runoilijoille koostuu lyhyistä aukeaman mittaisista luvuista, jotka purkavat suhteellisuusteorian ytimen ja keskeisimmät seuraukset auki helppotajuisesti. Kirja on kirjoitettu hauskaan ja helposti lähestyttävään tyyliin, asiasisällöstä tinkimättä. Jos et siis ymmärrä, mistä suhteellisuusteoriassa on kyse, tartu tähän kirjaan!

Mikko

Kirjavinkkien päätoimittaja Mikko Saari lukee kirjoja laajasti, mutta enimmäkseen uusia naisten kirjoittamia kirjoja. Mikko pelaa monimutkaisia lautapelejä ja päätoimittaa Lautapeliopasta. Työkseen Mikko tietää WordPressistä kaiken, mitä tietää tarvitsee. Instagramissa Mikko on @mikko_lukee. Kaikki vinkit »

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 294 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...