Kari Enqvist: Suhteellisuusteoriaa runoilijoille

Osta kirja itsellesi

Suhteellisuusteoria on ehdottomasti tärkeimpiä ja vaikuttavimpia ihmismielen luomuksia ja sen keksijä Albert Einstein kiistatta kaikkien aikojen merkittävimpiä ajattelijoita. Suhteellisuusteoria voi tuntua vaikealta, mutta kyseessä on pohjimmiltaan melko yksinkertainen asia: niin yksinkertainen, ettei sen vaikeus käy tekosyystä olla ottamatta selvää, mistä suhteellisuudessa on kyse.

Tarvitaan vain riittävän selkeä kirja ja sellainen on tässä. Enqvistin teos Suhteellisuusteoriaa runoilijoille koostuu lyhyistä aukeaman mittaisista luvuista, jotka purkavat suhteellisuusteorian ytimen ja keskeisimmät seuraukset auki helppotajuisesti. Kirja on kirjoitettu hauskaan ja helposti lähestyttävään tyyliin, asiasisällöstä tinkimättä. Jos et siis ymmärrä, mistä suhteellisuusteoriassa on kyse, tartu tähän kirjaan!

close

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada uudet kirjavinkit sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Mikko

Kirjavinkkien päätoimittaja Mikko Saari lukee kirjoja laajasti, mutta enimmäkseen uusia kirjoja painottuen naisten kirjoittamiin kirjoihin. Mikko pelaa fanaattisella innolla monimutkaisia lautapelejä ja päätoimittaa Lautapeliopasta. Työkseen Mikko tietää WordPressistä kaiken, mitä tietää tarvitsee. Kaikki vinkit »

Kommentti

  1. Hah-haa. En ole ikinä ymmärtänyt suhteellisuusteoriasta ensimmäistäkään asiaa. Otan kirjan testiin – olen erittäin epäileväinen tulosten suhteen, mutta otan testiin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...