Briitta Hepo-oja: Suomea lohikäärmeille

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Kaikki alkaa siitä kun Tim saa lahjaksi lohikäärmeen. Lohikäärmeet ovat pieniä ja jopa taskukokoisia. Historiankirjoissa tosin lukee, että lohikäärmeet ovat olleet joskus niin suuria, että niillä on voinut ratsastaa.

Lohikäärme saattaa Timin moneen pinteeseen ja yhden jälkimainingeissa Tim saa ystävineen kutsun kuninkaallisten häiden jatkobileisiin. Juhlissa Tim tapaa Lynxin ja vaikka he ystävystyvät heti, moni voima näyttää olevan heitä vastaan.

Vaihtoehtoinen Suomi, jossa on aatelisia ja taviksia; on itsehallintoalueita, haltijoiden lahjontaa ei kannata unohtaa ja lohikäärmeitä on olemassa. Nuorten fantasiakirja Suomea lohikäärmeille on hauska ja mielikuvituksellinen tarina, jossa Suomi on ajateltu uusiksi ja joka sopii myös aikuisille.

Paula

Paula on fanaattinen lukija ja yhtä aikaa on yleensä niin kaunoa kuin kaiken maailman tietokirjallisuuttakin luettavana. Paula etsii aina erikoisia lukukokemuksia, mutta silti joitakin lempikirjailijoitakin löytyy. Lukemisen lisäksi matkustelu ja kaikenmoiset käsityöt kuuluvat rakkaisiin harrastuksiin. Kaikki vinkit »

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 301 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...