Briitta Hepo-oja: Hylättyjen lasten kaupunki

Hylättyjen lasten kaupunki

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Briitta Hepo-ojan toinen romaani Hylättyjen lasten kaupunki sekoittaa hyvin ankeaa tosielämää ja maagista realismia. Mikon äiti on löytänyt jälleen uuden miehen, eikä Mikolle ole tilaa äidin elämässä saati miehen talossa. Äiti jättää Mikon keskelle ei mitään.

Hylätty Mikko lähtee kulkemaan päämäärättä ja saapuu Hylättyjen lasten kaupunkiin. Siellä on Mikon lailla hylättyjä mutta myös karanneita lapsia. Kaupungista löytyy niin koulu kuin kirjasto, mutta aika on pysähtynyt, eikä aikuisia ole. Lapset ovat jakautuneet eri jengeihin ja Mikko lyöttäytyy koulussa asuvan porukan mukaan. Elämä kaupungissa on rankkaa ja lapset yrittävät parhaansa mukaan tulla toimeen keskenään.

Hylättyjen lasten kaupungissa miljöö on eläväinen ja varpaita palelee sateesta lukiessa. Lapset ovat sympaattisia ja aikuiset kivuliaan realistisia. Aihe on kivuliaan ajankohtainen, mutta lukukokemus on miellyttävä.

Paula

Paula on fanaattinen lukija ja yhtä aikaa on yleensä niin kaunoa kuin kaiken maailman tietokirjallisuuttakin luettavana. Paula etsii aina erikoisia lukukokemuksia, mutta silti joitakin lempikirjailijoitakin löytyy. Lukemisen lisäksi matkustelu ja kaikenmoiset käsityöt kuuluvat rakkaisiin harrastuksiin. Kaikki vinkit »

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 242 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...