Petri Tamminen: Suomen historia

Suomen historia

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Petri Tamminen on armoitettu tarinankertoja, joka ei jaarittele! Tässä on pieni ja sievä kirja, joka käsittää Suomen historian ja on niin lyhyesti kerrottu, että vain se oleellinen tulee esiin. Kerta kaikkiaan loistavaa.

Tarinat ovat korkeintaan sivun mittaisia, mutta niistä tulee ilmi milloin mitäkin ja joka vuodelta jotakin. Jokainen tarina on omanlaisensa ja niissä on aina jokin kiva jippo, että ne jäävät mieleen ja tuntuvat mukavilta.

Kirjailija on haastatellut melkoisen liudan ihmisiä, koonnut ne tarinoiksi, jotka ovat nyt lukijan nautittavana. Tammisen vähäeleinen huumori tekee tarinoista kutkuttavia. Vaikka sanoja ei ole paljon, ne on valittu niin tarkoin, että on ilo lukea ja saada hyvät fiilikset!

Tätä kirjaa olisi lukenut paljon pidempäänkin!

Kini

Olen Kini, kirjojen ja kirjailijoiden ystävä. Työskentelen Kouvolan pääkirjastossa kirjastovirkailijana ja tehtävänkuvaani kuuluu mm. kirjailijavierailujen järjestäminen. Olen aina lukenut paljon ja monipuolista kirjallisuutta. Olen kulttuurin suurkuluttaja. Kirjojen lisäksi ramppaan elokuvissa ja teatterissa. Sain Kirjailijaliiton Kirjailija kiittää -palkinnon vuonna 2021! Kinin haastattelu. Kaikki vinkit »

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 303 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...