Petri Tamminen: Suomen historia

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Petri Tamminen on armoitettu tarinankertoja, joka ei jaarittele! Tässä on pieni ja sievä kirja, joka käsittää Suomen historian ja on niin lyhyesti kerrottu, että vain se oleellinen tulee esiin. Kerta kaikkiaan loistavaa.

Tarinat ovat korkeintaan sivun mittaisia, mutta niistä tulee ilmi milloin mitäkin ja joka vuodelta jotakin. Jokainen tarina on omanlaisensa ja niissä on aina jokin kiva jippo, että ne jäävät mieleen ja tuntuvat mukavilta.

Kirjailija on haastatellut melkoisen liudan ihmisiä, koonnut ne tarinoiksi, jotka ovat nyt lukijan nautittavana. Tammisen vähäeleinen huumori tekee tarinoista kutkuttavia. Vaikka sanoja ei ole paljon, ne on valittu niin tarkoin, että on ilo lukea ja saada hyvät fiilikset!

Tätä kirjaa olisi lukenut paljon pidempäänkin!

(Erityisesti uudet kotimaiset julkaisut on usein, ei aina, saatu kustantajalta arvostelukappaleina. Se, mistä kirja on saatu, ei vaikuta siihen, kehummeko vai emme.)

Kini

Olen Kini, kirjojen ja kirjailijoiden ystävä. Työskentelen Kouvolan pääkirjastossa kirjastovirkailijana ja tehtävänkuvaani kuuluu mm. kirjailijavierailujen järjestäminen. Olen aina lukenut paljon ja monipuolista kirjallisuutta. Olen kulttuurin suurkuluttaja. Kirjojen lisäksi ramppaan elokuvissa ja teatterissa. Kaikki vinkit »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...