Kate Haxell: Supersöpöt neulatyynyt : ompele 35 persoonallista neulatyynyä

Osta kirja itsellesi

Supersöpöt neulatyynyt sisältää ohjeet ja mallit 35 erilaiseen neulatyynyyn. Juuri neulatyynyn tekeminen käsityötunnilla oli yksi mielusimmista projekteista ja valmista tuotosta tuli jopa käytettyä. Oivallisimpikaan ompelija ei kuitenkaan tarvitse kymmeniä neulatyynyjä, mutta hauskana vinkkinä ehdotetaankin suurentamaan kaavat ja muokkaamaan neulatyynyistä muun muassa ihka oikeita tyynyjä.

Mallit ovat mukavan vaihtelevia, joista niin näpertäjä kuin  haasteita kaipaava askartelun ammattilainen löytää ihastuttavia ideoita kokeiltavaksi. Myös yksinkertaisen kauniita malleja löytyy ja ehkä ei enää tarvitse joka ikinen kerta etsiä sitä omituisesti hukkuvaa nuppineulapurkkia. Oma suosikkini onkin näppäränkokoinen ja herkullisen näköinen neulatyyny, joka kiinnitetään kuminauhalla ranteeseen – kunhan muistaa jättää sen kotiin ulos lähtiessä.

Ohjeet ovat ilo silmälle ja kirjan lopussa on muun muassa neulontaohjeita ynnä muuta mukavaa.

Paula

Paula on fanaattinen lukija ja yhtä aikaa on yleensä niin kaunoa kuin kaiken maailman tietokirjallisuuttakin luettavana. Paula etsii aina erikoisia lukukokemuksia, mutta silti joitakin lempikirjailijoitakin löytyy. Lukemisen lisäksi matkustelu ja kaikenmoiset käsityöt kuuluvat rakkaisiin harrastuksiin. Kaikki vinkit »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.