Kate Haxell: Supersöpöt neulatyynyt : ompele 35 persoonallista neulatyynyä

Supersöpöt neulatyynyt

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Supersöpöt neulatyynyt sisältää ohjeet ja mallit 35 erilaiseen neulatyynyyn. Juuri neulatyynyn tekeminen käsityötunnilla oli yksi mieluisimmista projekteista ja valmista tuotosta tuli jopa käytettyä. Oivallisimpikaan ompelija ei kuitenkaan tarvitse kymmeniä neulatyynyjä, mutta hauskana vinkkinä ehdotetaankin suurentamaan kaavat ja muokkaamaan neulatyynyistä muun muassa ihka oikeita tyynyjä.

Mallit ovat mukavan vaihtelevia, joista niin näpertäjä kuin  haasteita kaipaava askartelun ammattilainen löytää ihastuttavia ideoita kokeiltavaksi. Myös yksinkertaisen kauniita malleja löytyy ja ehkä ei enää tarvitse joka ikinen kerta etsiä sitä omituisesti hukkuvaa nuppineulapurkkia. Oma suosikkini onkin näppäränkokoinen ja herkullisen näköinen neulatyyny, joka kiinnitetään kuminauhalla ranteeseen – kunhan muistaa jättää sen kotiin ulos lähtiessä.

Ohjeet ovat ilo silmälle ja kirjan lopussa on muun muassa neulontaohjeita ynnä muuta mukavaa.

Paula

Paula on fanaattinen lukija ja yhtä aikaa on yleensä niin kaunoa kuin kaiken maailman tietokirjallisuuttakin luettavana. Paula etsii aina erikoisia lukukokemuksia, mutta silti joitakin lempikirjailijoitakin löytyy. Lukemisen lisäksi matkustelu ja kaikenmoiset käsityöt kuuluvat rakkaisiin harrastuksiin. Kaikki vinkit »

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 305 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...