Iida Sammalisto: Tähtimosaiikki

Osta kirja itsellesi

Suna on vaeltaja, joka kulkee ympäri Ruskan fantasiamaailmaa Io-kettunsa kanssa. Elämä Ruskassa on käynyt vaeltajille vaaralliseksi, koska paha Korppiruhtinas on usuttanut kätyrinsä jahtaamaan vaeltajia.

Eräänä päivänä Sunan elämään ilmestyy nuori mies, Lupus, joka on tullut kertomaan Sunalle, että tämä on kohtalon valittu, että juuri hänen osansa on kaataa Korppiruhtinaan valta. Mutta miten nuori nainen ja kettu voivat uhmata koko maailman rautanyrkkinsä alle alistaneen Korppiruhtinaan valtaa? Apuna on toki Lupus, mutta nuori mies vaikuttaa kovin heiveröiseltä ja avuttomalta – onhan hän tähdistä pudonnut.

Edessä on seikkailuja ja vaaroja, kun Suna pohtii kohtaloaan Korppiruhtinaan soturin takaa-ajamana. Hyvä ja paha taistelevat, maailmaa pelastetaan ja kohtalokas ennustus toteutuu – varsin perinteisiä aineksia siis, mutta nuori lukija, jota ei ole vielä fantasiatarinoiden peruskuvastolla läpeensä kyllästetty, nauttinee tästä hitaasti lämpiävän ystävyyden ja matkan edessä syttyvän rohkeuden kuvauksesta.

Mikko

Kirjavinkkien päätoimittaja Mikko Saari lukee kirjoja laajasti, mutta enimmäkseen uusia kirjoja painottuen naisten kirjoittamiin kirjoihin. Mikko pelaa fanaattisella innolla monimutkaisia lautapelejä ja päätoimittaa Lautapeliopasta. Työkseen Mikko tietää WordPressistä kaiken, mitä tietää tarvitsee. Kaikki vinkit »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...