Iida Sammalisto: Tähtimosaiikki

Tähtimosaiikki

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Suna on vaeltaja, joka kulkee ympäri Ruskan fantasiamaailmaa Io-kettunsa kanssa. Elämä Ruskassa on käynyt vaeltajille vaaralliseksi, koska paha Korppiruhtinas on usuttanut kätyrinsä jahtaamaan vaeltajia.

Eräänä päivänä Sunan elämään ilmestyy nuori mies, Lupus, joka on tullut kertomaan Sunalle, että tämä on kohtalon valittu, että juuri hänen osansa on kaataa Korppiruhtinaan valta. Mutta miten nuori nainen ja kettu voivat uhmata koko maailman rautanyrkkinsä alle alistaneen Korppiruhtinaan valtaa? Apuna on toki Lupus, mutta nuori mies vaikuttaa kovin heiveröiseltä ja avuttomalta – onhan hän tähdistä pudonnut.

Edessä on seikkailuja ja vaaroja, kun Suna pohtii kohtaloaan Korppiruhtinaan soturin takaa-ajamana. Hyvä ja paha taistelevat, maailmaa pelastetaan ja kohtalokas ennustus toteutuu – varsin perinteisiä aineksia siis, mutta nuori lukija, jota ei ole vielä fantasiatarinoiden peruskuvastolla läpeensä kyllästetty, nauttinee tästä hitaasti lämpiävän ystävyyden ja matkan edessä syttyvän rohkeuden kuvauksesta.

Mikko

Kirjavinkkien päätoimittaja Mikko Saari lukee kirjoja laajasti, mutta enimmäkseen uusia naisten kirjoittamia kirjoja. Mikko pelaa monimutkaisia lautapelejä ja päätoimittaa Lautapeliopasta. Työkseen Mikko tietää WordPressistä kaiken, mitä tietää tarvitsee. Instagramissa Mikko on @mikko_lukee. Kaikki vinkit »

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 294 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...