Päivi Honkapää: Taivaan paino

Osta kirja itsellesi

Päivi Honkapään tuulitrilogia saa päätöksensä. Velho ja varas Jarren onnistuu pakenemaan Sur-Neetin kaivosvankilasta, josta moni ei ole paennut. Entinen vanginvartija matkatoverinaan Jarren aloittaa kotimatkan kohti Vernan kaupunkia ja Varkaiden kiltaa, jonka vastaanottoa Jarren odottaa huolestuneena.

Vankilaan Jarren joutui vakavan rikoksen vuoksi: hän tunkeutui Sabahanin salaiseen kirjastoon, johon ei ole pääsyä. Petoksen vuoksi Jarren jäi kiinni ja tämä petos kaivelee miehen mieltä, kun Jarrenia seuraava kuollut tuuli alkaa kuiskia tuttuja nimiä. Lopulta Jarren joutuu syömään sanojaan, kun meni vannomaan, ettei enää astu jalallaan Sabahaniin.

Edeltäjiensä tapaan kauniin runollisesti kirjoitettu Taivaan paino tarjoilee mielenkiintoisen päähenkilön, joka kohtaa haasteita; suljettuja ovia ja avaimia niihin, petoksia ja rakkautta. Tuulia, jotka puhaltavat haudan takaa ja ovat silti täynnä elämää.

Taivaan painosta on helppo pitää. Se on viehättävä kirja ja kaunis lopetus tuulitrilogialle. Tämäkin kirja on luokiteltu nuortenkirjaksi, mutta sillä on paljon annettavaa myös aikuiselle lukijalle.

close

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada uudet kirjavinkit sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Mikko

Kirjavinkkien päätoimittaja Mikko Saari lukee kirjoja laajasti, mutta enimmäkseen uusia kirjoja painottuen naisten kirjoittamiin kirjoihin. Mikko pelaa fanaattisella innolla monimutkaisia lautapelejä ja päätoimittaa Lautapeliopasta. Työkseen Mikko tietää WordPressistä kaiken, mitä tietää tarvitsee. Kaikki vinkit »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...