Matti Rönkä: Tappajan näköinen mies

Tappajan näköinen mies

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Viktor Kärppä on paluumuuttaja, tappajan näköinen mies. Millanen se sitten on, jää lukijan “nähtäväksi”.

Päähenkilönä Kärppä saa toimeksiannon. Olisi löydettävä kadonnut vaimo. Sen jälkeen alkaakin kärppämäinen vauhti. Viron ja Suomen väliä ja suomalaisia, virolaisia, venäläisiä. Murhia! Kärppä siinä kaiken keskellä tapailee tyttöystävää ja huolehtii äidistään. Kovanaamainen Kärppä on pohjimmiltaan ihan kelpo mies.

Välillä ei tiedä kuka on oikea ja kuka väärä, kuka poliisi, kuka rosvo. Päähenkilömme taitaa olla vähän molempia ja hyvä niin. Matti Rönkä pujottelee varsin hyvin molemmin puolin ja kevyellä huumorilla höystetty dekkari tempaisee mukaansa nopeasti.

Murhia sattuu, mutta melko huomaamattomasti niin ettei niillä mässäillä. Murhattuja löytyy ja aina asia ei ole sitä miltä se näyttää.

Tämä dekkari kannattaa lukea, koska tämän jälkeen on saatavilla lisää!

(Tappajan näköinen mies on ilmestynyt myös Mies rajan takaa -yhteisniteessä.)

Kini

Olen Kini, kirjojen ja kirjailijoiden ystävä. Työskentelen Kouvolan pääkirjastossa kirjastovirkailijana ja tehtävänkuvaani kuuluu mm. kirjailijavierailujen järjestäminen. Olen aina lukenut paljon ja monipuolista kirjallisuutta. Olen kulttuurin suurkuluttaja. Kirjojen lisäksi ramppaan elokuvissa ja teatterissa. Sain Kirjailijaliiton Kirjailija kiittää -palkinnon vuonna 2021! Kaikki vinkit »

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 286 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...