Ben Elton: Tappavan kuuluisa

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Tosi-tv -taloon on suljettu kymmenen kilpailijaa. Yksi murhataan raa’asti, mutta kuka on syyllinen? Luonteeltaan Tappavan kuuluisa on hyvin perinteinen suljetun tilan murhamysteeri, mutta tosi-tv -ympäristö tekee tarinasta kiinnostavan – varsinkin, jos on kiinnostunut kyseisistä ohjelmista.

Jonkinasteinen Big Brother -kokemus onkin mielestäni välttämätön, jotta kirjasta voisi nauttia täysipainoisesti. Pienet yksityiskohdat ohjelmasta ovat tuttuja Big Brotherista, samoin jotkut henkilöt.

Hyvin ja viihteellisesti kirjoitetun kirjan luki äkkiä. Ei kannata antaa hieman tylsän alun vaivata; päähenkilö, ylikomisario Coleridge, on hieman nuiva tyyppi, mutta tarina saa kyllä lisää vauhtia nopeasti.

Mikko

Kirjavinkkien päätoimittaja Mikko Saari lukee kirjoja laajasti, mutta enimmäkseen uusia naisten kirjoittamia kirjoja. Mikko pelaa monimutkaisia lautapelejä ja päätoimittaa Lautapeliopasta. Työkseen Mikko tietää WordPressistä kaiken, mitä tietää tarvitsee. Instagramissa Mikko on @mikko_lukee. Kaikki vinkit »

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 290 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...