Jukka Lyytinen ja Heikki Salo: Tarinankertoja

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Kansa rakastaa tarinoita ja niitä tässä kirjassa on. Hyvin kerrottuja, elämyksellisiä juttuja ihan oikeasta elämästä ja urasta. Kun täyttää 60 vuotta, on jo karttunut sen verran kokemusta, että tarinoita piisaa kerrottavaksi.

Heikki Salo yhdessä Jukka Lyytisen kanssa on koonut näitä muistoja aina lapsuudesta asti ja lukija saa nauttia parhaat palat. Voi ikään kuin kurkata 506 ikkunaan. Monille ikätovereille on aika herkkua lukea varhaisista ajoista, kun samalla tulee omia muistoja mieleen vaikkapa ajasta, jolloin telekkaria ei ollut joka taloudessa.

Samalla kun edetään, mukaan tulee musiikki ja tietysti Miljoonasade. Kappaleiden sanoja on mukana ja niille taustatarinoita. Laulun tekstejä muille artisteille ja säveltäjille. Teatteriltakaan ei voi välttyä, sillä onhan Heikki Salo naimisissa Sirkku Peltolan kanssa, joten muun muassa käsikirjoittamista silläkin saralla piisaa.

Lapsille suunnattu musiikki, teatteri ja opetus. Opetusta myös aikuisille ja paljon. Kaikesta saa lukea ja sellaisen ihanan lupsakkaan huumorin siivittämänä, että tulee vaan ajatelleeksi, että Heikki on tekevä ihminen.

Tarinoita on myös kolumnien muodossa, sillä Aamulehden kolumnistina on Salo kirjoitellut hupaisia juttuja ja niistä meille parhaat palat. Keskellä kirjaa on kuvaliite, josta voi katsella muistelmille lisämaustetta.

Ehdottomasti luettava kirja, ja jos haluaa tietää, kuka se siellä Herra Heinämäen takana oikein on, niin ei kun ottamaan selvää.

Kini

Olen Kini, kirjojen ja kirjailijoiden ystävä. Työskentelen Kouvolan pääkirjastossa kirjastovirkailijana ja tehtävänkuvaani kuuluu mm. kirjailijavierailujen järjestäminen. Olen aina lukenut paljon ja monipuolista kirjallisuutta. Olen kulttuurin suurkuluttaja. Kirjojen lisäksi ramppaan elokuvissa ja teatterissa. Sain Kirjailijaliiton Kirjailija kiittää -palkinnon vuonna 2021! Kaikki vinkit »

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 307 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...