Maja Säfström: Tärkeitä tietoja eläimistä

Tärkeitä tietoja eläimistä

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Ruotsalaisen Maja Säfströmin Tärkeitä tietoja eläimistä on kaikin puolin ihastuttava kirja. Jo nimestään lähtien! (Suomennettu nimi on paljon parempi kuin alkuperäinen englanninkielinen Compendium of Amazing Animal Facts.)

Kuten nimi paljastaa, kirja kertoo monenlaisia tärkeitä tietoja Säfströmin lempieläimistä. Kuvitus on tekijän omaa käsialaa. Yksinkertaiset piirrokset ovat selkeitä, somia ja miellyttäviä.

Pitää olla melkoinen eläintietäjä, ettei tästä kirjasta opi mitään uutta. Kirjassa on paljon kiehtovia faktoja. Tiesitkö, että saukot pitävät nukkuessaan toisiaan kädestä, etteivät ajelehdi eroon toisistaan?

Tärkeitä tietoja eläimistä on oivallista luettavaa kaikkien eläimistä kiinnostuneiden lasten kanssa. Aikuisellekin kirja on selailemisen arvoinen pikkupala, mutta parhaimmillaan tämä on ruokkimassa lapsen eläininnostusta ja tiedonhalua.

Mikko

Kirjavinkkien päätoimittaja Mikko Saari lukee kirjoja laajasti, mutta enimmäkseen uusia naisten kirjoittamia kirjoja. Mikko pelaa monimutkaisia lautapelejä ja päätoimittaa Lautapeliopasta. Työkseen Mikko tietää WordPressistä kaiken, mitä tietää tarvitsee. Instagramissa Mikko on @mikko_lukee. Kaikki vinkit »

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 303 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...