Maja Säfström: Tärkeitä tietoja eläimistä

Tärkeitä tietoja eläimistä

Osta kirja itsellesi

Ruotsalaisen Maja Säfströmin Tärkeitä tietoja eläimistä on kaikin puolin ihastuttava kirja. Jo nimestään lähtien! (Suomennettu nimi on paljon parempi kuin alkuperäinen englanninkielinen Compendium of Amazing Animal Facts.)

Kuten nimi paljastaa, kirja kertoo monenlaisia tärkeitä tietoja Säfströmin lempieläimistä. Kuvitus on tekijän omaa käsialaa. Yksinkertaiset piirrokset ovat selkeitä, somia ja miellyttäviä.

Pitää olla melkoinen eläintietäjä, ettei tästä kirjasta opi mitään uutta. Kirjassa on paljon kiehtovia faktoja. Tiesitkö, että saukot pitävät nukkuessaan toisiaan kädestä, etteivät ajelehdi eroon toisistaan?

Tärkeitä tietoja eläimistä on oivallista luettavaa kaikkien eläimistä kiinnostuneiden lasten kanssa. Aikuisellekin kirja on selailemisen arvoinen pikkupala, mutta parhaimmillaan tämä on ruokkimassa lapsen eläininnostusta ja tiedonhalua.

close

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada uudet kirjavinkit sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Mikko

Kirjavinkkien päätoimittaja Mikko Saari pitää World Fantasy Award -voittajista ja suurten ideoiden scifistä. Mikko pelaa fanaattisella innolla monimutkaisia lautapelejä ja päätoimittaa Lautapeliopasta. Työkseen Mikko tietää WordPressistä kaiken, mitä tietää tarvitsee. Kaikki vinkit »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...