Carlos Da Cruz ja Anniina Mikama: Täyttä laukkaa maailman ympäri

Täyttä laukkaa maailman ympäri

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Hevostyttö Niina vie lukijan matkalle maailman ympäri. Matkan varrella kohdataan 18 erilaista hevosrotua: suomenhevonen, shirenhevonen, friisiläinen, appaloosa, kandachimehevonen ja niin edelleen. Matkalla oppii varmasti jotain uutta hevosista, jos ei ole valmiiksi todellinen hevosmestari.

Kirja on kaunis katsella, Carlos da Cruzin kynänjälki on tuttua jo Kuninkaantie-kirjasta ja miellyttää silmääni edelleen. Kirja soveltuu erityisesti lukutaitoisille lapsille itse luettavaksi, ääneen luettavaksi kirja on vähän hankala, teksti on sen verran rikkonaisesti pienissä palasissa aukeamilla.

Muuten tekstissä ei ole valittamista. Kirjassa on mukavasti pientä nippelitietoa hevosista ja muistakin asioista aihepiirin ympäriltä. Jokaisella sivulla on myös joku puuhavinkki, joka voi olla leikkiohje, askarteluidea tai helppo ruokaresepti. Täyttä laukkaa maailman ympäri on mainiota luettavaa kaikille hevosista kiinnostuneille koululaisille.

Mikko

Kirjavinkkien päätoimittaja Mikko Saari lukee kirjoja laajasti, mutta enimmäkseen uusia naisten kirjoittamia kirjoja. Mikko pelaa monimutkaisia lautapelejä ja päätoimittaa Lautapeliopasta. Työkseen Mikko tietää WordPressistä kaiken, mitä tietää tarvitsee. Instagramissa Mikko on @mikko_lukee. Kaikki vinkit »

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 275 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...