Carlos Da Cruz ja Anniina Mikama: Täyttä laukkaa maailman ympäri

Osta kirja itsellesi

Hevostyttö Niina vie lukijan matkalle maailman ympäri. Matkan varrella kohdataan 18 erilaista hevosrotua: suomenhevonen, shirenhevonen, friisiläinen, appaloosa, kandachimehevonen ja niin edelleen. Matkalla oppii varmasti jotain uutta hevosista, jos ei ole valmiiksi todellinen hevosmestari.

Kirja on kaunis katsella, Carlos da Cruzin kynänjälki on tuttua jo Kuninkaantie-kirjasta ja miellyttää silmääni edelleen. Kirja soveltuu erityisesti lukutaitoisille lapsille itse luettavaksi, ääneen luettavaksi kirja on vähän hankala, teksti on sen verran rikkonaisesti pienissä palasissa aukeamilla.

Muuten tekstissä ei ole valittamista. Kirjassa on mukavasti pientä nippelitietoa hevosista ja muistakin asioista aihepiirin ympäriltä. Jokaisella sivulla on myös joku puuhavinkki, joka voi olla leikkiohje, askarteluidea tai helppo ruokaresepti. Täyttä laukkaa maailman ympäri on mainiota luettavaa kaikille hevosista kiinnostuneille koululaisille.

Mikko

Kirjavinkkien päätoimittaja Mikko Saari lukee kirjoja laajasti, mutta enimmäkseen uusia kirjoja painottuen naisten kirjoittamiin kirjoihin. Mikko pelaa fanaattisella innolla monimutkaisia lautapelejä ja päätoimittaa Lautapeliopasta. Työkseen Mikko tietää WordPressistä kaiken, mitä tietää tarvitsee. Kaikki vinkit »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...