Siva Vaidhyanathan: The Anarchist in the Library : How the Clash Between Freedom and Control Is Hacking the Real World and Crashing the System

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Kirja vapaan tiedon kulun, tieteen ja luovan anarkian sekä liikeyritysten, informaation keinotekoisen niukkuuden luomisen ja rajoittavan harvainvallan ristiriidasta informaatioyhteiskunnassa.

Miten kaupalliset yritykset vaikuttavat lainsäädäntöön? Miten Yhdysvaltojen tekijänoikeuslainsäädäntö vaikuttaa koko maailman ihmisten elämään? Ketkä ovat anarkisteja ja ketkä informaation niukkuutta keinotekoisesti luovia kirjastonhoitajia? Mikä on hyvää ja pahaa informaatioyhteiskunnassa?

Mielenkiintoinen ja hyvin ajankohtainen teos tiedonvälityksen, sananvapauden ja tekijänoikeuksien filosofiasta.

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 305 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...