Magnus Mali: Tietovisa 1 : 1500 kysymystä vastauksineen

Tietovisa 1

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Tietovisassa on 50 kolmenkymmenen kysymyspakettia monista eri aiheista. Sekalaisen yleistiedon lisäksi löytyvät perinteiset aiheet kuten musiikki, kirjallisuus ja elokuvat, joissa tietoviisaat saavat näyttää taitonsa. Erikoisemmat aiheet kuten Liput ja Teemu Selänne vaativat jo silkkaa tietoa.

Koska kysymykset ovat oikeasti haastavia ja jopa oivaltavia, jotkut saattaisivat kaivata monivalintakysymyksiä, joita kirjassa ei ole. Tietovisa on perinteisen pub-visan tyylinen ja suomalaisuutta suositaan.

Aina ei tarvitse lautapeliä kisaamiseen; kännykät ja muut härpäkkeet pois ja haasta ystävien aivonystyrät. Turhallekin tiedolle voi olla tarvetta.

Paula

Paula on fanaattinen lukija ja yhtä aikaa on yleensä niin kaunoa kuin kaiken maailman tietokirjallisuuttakin luettavana. Paula etsii aina erikoisia lukukokemuksia, mutta silti joitakin lempikirjailijoitakin löytyy. Lukemisen lisäksi matkustelu ja kaikenmoiset käsityöt kuuluvat rakkaisiin harrastuksiin. Kaikki vinkit »

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 286 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...