Aki Huovinen: Tiedätkö, älyätkö, arvaatko? : Kaikkien aikojen tietovisa

Tiedätkö, älyätkö, arvaatko?

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Olen suuri tietovisafani, joten yksikään uusi visakirja ei pääse livahtamaan sormien läpi. Kirjoja tulee tasaiseen tahtiin, mutta usein niissä on yksi aihe kuten urheilu tai kotimaiset elokuvat.

Itse innostun vain, jos aiheena on elokuvat tai kirjallisuus, mutta muuten pidän mahdollisimman monipuolisista visoista. Kirjoja, joissa on visailukysymyksiä, on myös useammin suunnattu lapsille kuin aikuisille. 

Tiedätkö, älyätkö, arvaatko? on juuri oikeanlainen tietovisailukirja. Pääosin löytyy yleistietoa, jossa on kuitenkin monta eri vaikeusastetta. Muuten aiheita on laidasta laitaan 10 kysymyksen nipuissa. Visoja on sen verran monta, että muutaman iloisen illan kirjan kanssa saa kulutettua, vaikkei kaikkia visoja visailisikaan.

Suomalaisuus näkyy kirjassa juuri sopivasti ja uskon, että kirjasta jokainen visailija löytää hauskaa pähkäiltävää. Bonuksena vielä vastausten mukana on vastaustaulukot maksimissaan neljälle vastaajalle tai joukkueelle, jotta pisteiden lasku helpottuu. Game on!

Paula

Paula on fanaattinen lukija ja yhtä aikaa on yleensä niin kaunoa kuin kaiken maailman tietokirjallisuuttakin luettavana. Paula etsii aina erikoisia lukukokemuksia, mutta silti joitakin lempikirjailijoitakin löytyy. Lukemisen lisäksi matkustelu ja kaikenmoiset käsityöt kuuluvat rakkaisiin harrastuksiin. Kaikki vinkit »

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 235 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...