Jeff Long: Tilinteon hetki

Osta kirja itsellesi

Journalisti Molly Drake on matkustanut Kambodžan viidakkoon tutustumaan sodissa kuolleiden amerikkalaissotilaiden jäännösten etsintään. Melko yksinkertainen juttukeikka saa yllättäviä käänteitä, kun Drake ja pari sotilasoperaation ulkopuolista tutkijaa häädetään kaivauksilta. He saavat kuuman vinkin, jota on yksinkertaisesti pakko lähteä seuraamaan, vaikka se johtaa ryhmän keskelle Kambodžan viidakoita.

Kambodžan verisen historian ja Vietnamin sodan arpia yhdistelevä teos muuttuu pian yliluonnollisia aineksia pursuavaksi trilleriksi, kun Molly tunkeutuu syvemmälle viidakkoon. Muinaiset rauniot kätkevät sisäänsä mahdollisen läpimurron lisäksi yllättäviä kauhuja.

Tilinteon hetki on Jeff Longilta aiemmin lukemiani kirjoja tiiviimpi paketti, joka harhailee vähemmän ja toimii siksi paremmin. Hyvätunnelmainen tarina oli pakko lukea loppuun.

close

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada uudet kirjavinkit sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Mikko

Kirjavinkkien päätoimittaja Mikko Saari pitää World Fantasy Award -voittajista ja suurten ideoiden scifistä. Mikko pelaa fanaattisella innolla monimutkaisia lautapelejä ja päätoimittaa Lautapeliopasta. Työkseen Mikko tietää WordPressistä kaiken, mitä tietää tarvitsee. Kaikki vinkit »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...