Petri Salin: Toinen nainen

Osta kirja itsellesi

Varsin merkillinen romaani, jossa kaikki ei todellakaan käy siten kuin oli tarkoitus ja mainio, työnsä osaava palkkamurhaajakin saa aikaan melkoisen kuhinan. Alunperin murha-alan ammattilainen sotkee itsensä poliittisen tilaustyön yhteydessä turhien tappojen ketjuun, vahingossa.

Palkkamurhaaja osaa ammattinsa, mutta sattuma on häntä vastaan. Asialle ei voi mitään, täytyy vain pyrkiä korjaamaan se, mikä korjattavissa on. Eikä tämä ole vähän! Kuinkahan monta selitystä ns. luonnolliselle kuolemalle mahtaakaan löytyä – tästä ainakin löytyy osa. Moniko itsemurha, hukkuminen tai onnettomuus on ollut todella sellainen, vai onko joku onnistunut vain lavastamaan ne loistavasti?

Tappaja jatkaa kuitenkin pakoaan ja tekojaan, kunnes kiinnijääminen on itsestään selvää. Alkoholilla on jälleen suomalaiseen tapaan osuutta asiassa. Miettämään voi silti jäädä, miksi poliisit hyväksyvät helpoimmin tulkittavan vaihtoehdon ja mitä tapahtuu tämän jälkeen. Loppuratkaisu on yllätys kaikille!

Hienovireisen ironinen, osin kammottava, toisaalta taas jopa huvittava palkkamurhaajan tarina, jossa loppu on vielä mielenkiintoisempi. Suositellaan kaikille dekkarien ja kivikovien rikostarinoiden ystäville – näinkin voi joskus käydä!

close

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada uudet kirjavinkit sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Irja

Irja ei vierasta mitään kirjallisuuden genreä, mutta pitää eniten hyvistä elämäkerroista, trillereistä, kauhusta, jännäreistä, yhteiskunnallisesta ja poliittisesta kirjallisuudesta. Lukenut kaiken käsiinsäsaaman 4-vuotiaasta lähtien. Vinkkaa noin 20 % lukemastaan. Kaikki vinkit »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...