Rikard Drakenlordh: Toisen maailmansodan avainhenkilöt

Toisen maailmansodan avainhenkilöt

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Toinen maailmansota jaksaa kiinnostaa ihmisiä. Rikard Drakenlordhin Toisen maailmansodan avainhenkilöt on tietokirja, joka on nimensä mukaiseksi listaus sotaan suuresti vaikuttaneista henkilöistä.

Jokaisen henkilön teot ovat tiivistettynä yhteen tai kahteen kappaleeseen. Toki teoksen tarkoituksena onkin vain esitellä henkilöiden roolit. Yhden kappaleen esittelyistä ei valitettavasti saa oikein kummoistakaan kuvaa ja kirja tuntuu hieman tyhjältä listaukselta. Henkilöistä kaipaisi tietoa hieman enemmän. Esimerkiksi suuren osan kohtaloista olisi ollut mielenkiintoista kuulla.

Vaikka kirja esitteleekin muutamia henkilöitä Aasian rintamilta, kirjan pääpaino on kuitenkin läntisen maailman tapahtumissa. Tähän lienee taustalla yksinkertaisesti se, että esimerkiksi Kiinan tarkemmat sotatiedot tuntuvat olevan heikommin kartoitettuja ja yleisessä tiedossa.

Toisen maailmansodan avainhenkilöt -kirjaa voi suositella henkilölle, jota aihepiiri kiinnostaa valtavasti ja joka arvostaa tietojensa saamista kirjoista internetin sijaan. Kirjan kenties suurin arvo on, että se toimii hakuteoksena, jonka avulla saa tietää nimiä, joilla suorittaa hakuja.

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 276 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...