Toiset 24 yötä jouluun : huippudekkaristien jännitystarinoita

Toiset 24 yötä jouluun

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Viime vuonna ilmestynyt 24 yötä jouluun sai jatkoa tänä vuonna. Jälleen on saatu lukea mahtavia jännitysnovelleja dekkaristeilta: 24 kirjailijaa ja 24 erilaista jännitystarinaa.

Nämä tällaiset kirjat ovat kyllä todella kivoja, sillä jos on huono keskittymään varsinaiseen romaaniin, niin tässä kirjassa on 24 pienoisromaania. Samalla saa tutustua eri dekkaristien tyyliin ja jos oikein innostuu jostain, niin sitten voi hakea muita hänen kirjojaan.

Koko kavalkaadin aloittaa Laura Andersson novellillaan Unelmien aika, joka sijoittuu 1940-luvun lopun teatterimaailmaan. Tuli jotenkin mieleen Liisa Nevalaisen Viimeinen rooli. Helena Immosen Petterin jäljillä oli sadunomaisen jännittävä. Terhi Tarkiainen pysyttelee itselleen uskollisena Englannin kartanoissa ja mitä siellä sitten tapahtuukaan onkin jo lukemisen arvoista.

Joillain kirjailijoilla seikkailee näissä novelleissa se oma, muista kirjoista tuttu sankari, jolloin saa tietää vähän jonkun päähenkilön sivujutuista. Kaikki tarinat ovat kiehtovia ja jännittäviä. Teemana ei ole joulu, mutta niitä on oikein mukavaa lukea joulua odotellessa tai vaikkapa juhannusta.

Oikein nauttittavaa lukemista kelle tahansa. Yksi päivässä tai kaikki kerralla, sillä niin ne jotkut ovat tehneet joulukalentereidensa kanssa.

Kini

Olen Kini, kirjojen ja kirjailijoiden ystävä. Työskentelen Kouvolan pääkirjastossa kirjastovirkailijana ja tehtävänkuvaani kuuluu mm. kirjailijavierailujen järjestäminen. Olen aina lukenut paljon ja monipuolista kirjallisuutta. Olen kulttuurin suurkuluttaja. Kirjojen lisäksi ramppaan elokuvissa ja teatterissa. Sain Kirjailijaliiton Kirjailija kiittää -palkinnon vuonna 2021! Kaikki vinkit »

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 275 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...