Leea Virtanen ja Merja Virtanen: Ujon piimän paluu

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Ujon piimän paluu on täydennetty ja uudistettu versio klassisesta Ujo piimä -vitsikirjasta. Sisältö on todella monipuolinen. Mukana on hölmöläisiä, blondeja, pikku-Kallea ja kaikkia muita vastaavia perusvitsejä. Niiden lisäksi on mukana erilaisia lyhyitä ja pitkiä vitsejä, osa ikivanhoja ja osa uudempia.

Valikoimasta jokainen löytää varmasti omaan huumorimakuunsa uppoavia hauskoja juttuja. Tosin ainakin kaksimieliset ja poliittiset vitsit puuttuvat kokoelmasta, koska kyseessä on ensisijaisesti kouluikäisille lapsille suunnattu vitsikirja.

Kirjan hyvä puoli on se, että mukana on myös kuva-arvoituksia ja lyhyitä kummitusjuttuja, joita ei siis kumpiakaan monissa vitsikirjoissa ole.

Veera

Olen kohta kolmikymppinen lukutoukka pääkaupunkiseudulta. Jännityskirjoja lukuunottamatta kelpaa melkein mikä tahansa kirjallisuus, mutta tänne vinkkaan eniten lasten- ja nuortenkirjoja. Kaikki vinkit »

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 294 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...