Stephen King: Ulkopuolinen

Ulkopuolinen

Osta kirja itsellesi

Voiko ihminen olla kahdessa paikassa samaan aikaan? Kun kyse on Stephen Kingin kirjasta, kaikki on tietenkin mahdollista. Mitä tehdä, kun sekä todisteet että alibi ovat sataprosenttisen päteviä? Kaikkien silminnäkijöiden mukaan murhaaja on päivänselvä, mutta vahvasti surmaajaksi epäilty on myös pätevin todistein ollut 110 kilometrin päässä murhapaikalta.

Stephen Kingillä kirjoja riittää ja vaikka laatu vaihtelee, vielä en ole kuitenkaan kyllästynyt kirjailijan teoksiin. King on aina ollut hyvä henkilökuvaaja ja oli mielenkiintoista lukea Kingiltä dekkari.

Ulkopuolinen piti kunnon jännärin tavoin raudanlujasti otteessaan. Pituus ei haitannut vaan oli oikein kutkuttavaa, kun kirjaa ja pähkäiltävää riitti.

Kirja alkaa oletetun syyllisen kiinniottamisesta mutta kun tietää, että kaikki on vasta alussa, aivonystyrät raksuttavat täysillä miettien monen monituista vaihtoehtoa. Jännitystä – todellakin.

Paula

Paula on fanaattinen lukija ja yhtä aikaa on yleensä niin kaunoa kuin kaiken maailman tietokirjallisuuttakin luettavana. Paula etsii aina erikoisia lukukokemuksia, mutta silti joitakin lempikirjailijoitakin löytyy. Lukemisen lisäksi matkustelu ja kaikenmoiset käsityöt kuuluvat rakkaisiin harrastuksiin. Kaikki vinkit »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...