Richard Paul Russo: Unto Leviathan

Unto Leviathan

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Sukupolvialus Argonos on vaeltanut avaruuden halki vuosisatojen ajan etsien elämänmerkkejä. Edellisestä planeettakosketuksesta on jo vuosikausia aikaa, kun tunnistamaton signaali houkuttelee aluksen tuntemattomalle planeetalle. Planeetalta löytyy jälkiä siirtokunnasta, mutta ei asukkaita – ainakaan elävänä.

Tämä on vasta alkua. Tarina käy vain mielenkiintoisemmaksi, mutta en kerro enempää, sillä en halua paljastaa liikaa juonesta. Jännäriksi Unto Leviathanissa on runsaasti rauhallisia hetkiä, mutta syvällä avaruudessa kauhua kuuluukin rakennella tyhjyydestä ja autiudesta.

Teos on julkaistu alunperin Yhdysvalloissa nimellä Ship of Fools. Unto Leviathan on Orbitin julkaisema brittipainos.

Mikko

Kirjavinkkien päätoimittaja Mikko Saari lukee kirjoja laajasti, mutta enimmäkseen uusia naisten kirjoittamia kirjoja. Mikko pelaa monimutkaisia lautapelejä ja päätoimittaa Lautapeliopasta. Työkseen Mikko tietää WordPressistä kaiken, mitä tietää tarvitsee. Instagramissa Mikko on @mikko_lukee. Kaikki vinkit »

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 302 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...