Anna-Leena Härkönen: Vääränlainen mies – lauluja

Osta kirja itsellesi

Nyt lauletaan runoja tai luetaan runoja, ihan kuinka vaan. Vääränlainen mies on Anna-Leena Härkösen uusi kokoelma varsin meheviä ja raikkaita lauluja. Jos niitä lukee kuin runoja, alkaa väkisinkin soimaan päässä. Ihan harmittaa, kun ei vaan osaa säveltää.

Härkösen suorasukaisuus tulee näilläkin sivuilla esiin monella tapaa. Ollaan rakastuneita, erotaan ja kaivataan ja on vääränlaisia miehiä. Huumorilla kuorrutetaan ja mennään naisen sielun maisemaan, niin että oikein huimaa.

Kaikki, jotka pitävät Härkösen teksteistä, eivät voi olla ihastumatta näihin lauluihin, joita voi lukea moneen kertaan, vailla minkäänlaista kyllästymistä.

Lauluja on parisenkymmentä ja osa niistä on jo sävelletty, mutta osa on sitä vailla. Oikein toivoisi, että joku tarttuisi tilaisuuteen ja säveltäisi elämänsä biisin. Jos pitäisi valita joku ylitse muiden, niin ei pysty. Mutta — näin ystävänpäivänä voisin pikkasen esimakua antaa laulusta Ystävälle pari viimeistä säkeistöä…

Nyt pyydän; pysy siinä hetki vielä
kun maailma askeleitaan hidastaa
me toisiamme enää tarvita ei siellä
minne kerran tuuli taluttaa

En sano hyvästi, vaan sanon hei
ei sovi vielä tässä hyvästellä, ei
on meillä aikaa molemmilla vielä vähän aikaa
ei tuhlattavaksi, mut aikaa kuitenkin

close

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada uudet kirjavinkit sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Kini

Olen Kini, kirjojen ja kirjailijoiden ystävä. Työskentelen Kouvolan pääkirjastossa kirjastovirkailijana ja tehtävänkuvaani kuuluu mm. kirjailijavierailujen järjestäminen. Olen aina lukenut paljon ja monipuolista kirjallisuutta. Olen kulttuurin suurkuluttaja. Kirjojen lisäksi ramppaan elokuvissa ja teatterissa. Kaikki vinkit »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...