Merja Toppi: Voe tätä rakkaaven miäree! : lemmestä savolaesella vimmalla

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Nyt on uusi tulokas murrerunojen saralla, savon murteella aivan huikean hauskoja runoja.

Hersyvällä huumorilla mennään läpi koko kirjan, joka alkaa siitä, kun vasta katellaan. Sitten aletaan olla yhdessä ja miten onkin mukavaa. Mennään naimisiin ja eletään arkea. Välillä ollaan kipeenä ja lopuksi jo lapsetkin ovat lentäneet pesästä. Silloin voikin jo rakastua uudelleen.

Nämä runot ovat niin ihania, niistä tulee hyvä mieli, ne naurattaa ja välillä havahtuu siihen, että miten totta ne ovat, tätä arkipäivää. Jokainen voi niistä löytää jotain, ihan itelleen. Luin useaan kertaan ja aion vielä joskus näihin palata.

Niin, eikä tarvitse olla runojen ystävä, lukeakseen näitä. Nämä runot avautuvat kaikille!

Kokonaesen viikon
oon uneksinna meejän tappoomisesta.
Ootahan, kuhan illalla nähhään!
Pistän tukkas niin sekasin,
ettee kampa mää läpi
vielä ens viikollakkaa!

Kini

Olen Kini, kirjojen ja kirjailijoiden ystävä. Työskentelen Kouvolan pääkirjastossa kirjastovirkailijana ja tehtävänkuvaani kuuluu mm. kirjailijavierailujen järjestäminen. Olen aina lukenut paljon ja monipuolista kirjallisuutta. Olen kulttuurin suurkuluttaja. Kirjojen lisäksi ramppaan elokuvissa ja teatterissa. Sain Kirjailijaliiton Kirjailija kiittää -palkinnon vuonna 2021! Kaikki vinkit »

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 242 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...