SusuPetal: Valkoiset talot

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Tätä kirjaa odotin! Kun sain sen käsiini, se poltti käsissäni. Oli ihan pakko päästä lukemaan sitä, heti. Samana iltana ja seuraavana aamuna. Sitten oli pakko pitää muutaman päivän tauko. Ihan sen takia, että se oli niin kiehtova. Oli nautittava se loppu kuin suklaa, säästäen niitä viimeisiä paloja.

Valkoiset talot kertoo taloista ja niiden asukkaista. Kirja on pieniä tarinoita ihmisistä. Jokaisella on nimi, jonkun valkoisissa taloissa asuvan nimi. Jännittävää oli aina se, millä lailla kukin kytkeytyi muihin. Samalla tuli olo, kuin olisi itse muuttanut asukkaaksi sinne ja tutustuisi juuri naapureihinsa. Tosin salaa. Mitään samettisia tai herttaisia perheidyllejä ei näissä taloissa kohtaa. Niin kuin ihmiset ovat erilaisia, niin ovat tässäkin kirjassa, näissä taloissa. Yhtäläisyyksiä ei juuri löydy ja se onkin kirjan suuri rikkaus. Se yllättää koko ajan.

SusuPetalin teksti ui suoraan liiveihin, imaisee mukaansa ja aika syvälle. Se tuo valkoisten talojen asukkaat niin lähelle, että ne suorastaan hengittävät niskaan. Sitä huomaa olevansa huolestunut, miten heidän käy… Kirja herättää ajattelemaan!

Tätä kirjaa suosittelen ehdottomasti kaikille niille, jotka haluavat nautinnollisen lukuelämyksen!

close

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada uudet kirjavinkit sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.
(Erityisesti uudet kotimaiset julkaisut on usein, ei aina, saatu kustantajalta arvostelukappaleina. Se, mistä kirja on saatu, ei vaikuta siihen, kehummeko vai emme.)

Kini

Olen Kini, kirjojen ja kirjailijoiden ystävä. Työskentelen Kouvolan pääkirjastossa kirjastovirkailijana ja tehtävänkuvaani kuuluu mm. kirjailijavierailujen järjestäminen. Olen aina lukenut paljon ja monipuolista kirjallisuutta. Olen kulttuurin suurkuluttaja. Kirjojen lisäksi ramppaan elokuvissa ja teatterissa. Kaikki vinkit »

6 kommenttia

 1. Vähänkö hienoa!
  Jos kykenisin, kipittäisin het oitis kirajkauppaan!
  Tästä saa nyt kyllä jo ONNITELLA!

 2. Kirjan luin ja palaan siihen ensi viikon jälkeen.
  Kirja pysäytti ajattelemaan.

  Elän vain kerran.
  Miksi elän. Miten elän. Mitä se elämä on tai pitäisi olla.
  Miten tavoitan elämän.
  Olenko vain keskeneräinen raakile.
  Olen vastuussa läheisistäni.

 3. Onneksi olkoon! Se on kyllä todella hieno saavutus ja tulen varmaan lukemaan kirjan vielä joskus.

 4. Oho, täällähän on kommentteja, kiitos.

  Arja-Anneli ei kannata kipittää kirjakauppaan, vaikka pystyisitkin, hyllyiltä tuskin löytyy, mutta netin kautta voi tilata melkein mistä kirjakaupasta vaan.

  Arleena, mielenkiintoisia ajatuksia. Jään odottamaan palaamistasi aiheeseen.

  Laps Suomen, toivottavasti saat kirjat käsiisi. Blogissani on listaus nettikirjakaupoista, joista kirjaa saa.

 5. Hei ! Kiitos paljon toiminnastanne. Arvostan kirjastontätejä yli kaiken!! <3<3<3<3

 6. Hei, olen todella paljon samaa mieltä Vili Tulosen kanssa! OOOOOOOOOOOTTTTTTTTTTEEEEEEEEE IHQUJA KIRJASTONTÄDIT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 4evaevaeva<3<3<3<33<3<3<3<3<33<333333333333333333333333333 luv ya – hahaha 😉 :Xu

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...